fredag, april 15, 2011

New York Pizza: Pho Hanoi
Betyg 8 av 12 Allt-i-allon


Vi har blivit tipsade fyra gånger om New York Pizzas (på Gamla Väster) Pho-soppa, så nu tog vi tjuren vid hornen och begav oss dit. Väl där möttes vi av ett foodcourt i miniatyr. De har, thaisoppa, gulaschsoppor, ett rikt godis- och glassutbud, pizzor och vietnamesiska pho-soppor. Allt i en lokal på ca 25 kvm. Problematiken med att ha denna mix av olika matkulturer är att de tappar trovärdighet. Det är liksom ingen som tror att man fixar allt på en och samma gång. Det slutar inte med detta, för när vi vänder menykortet visar det sig att de även tillhanda håller, hemhjälp, städning, strykning och hör och häpna - "Asienmathjälp" Vi börjar ana oråd.

Som tur är besvaras dessa farhågor inte riktigt för fram kommer en bra soppa till ett bra pris. Sen är det små detaljer som man kan störa sig på. Man äter med plastbestik och man kan ej komma ifrån känslan av att det blir lite mycket för den extremt trevliga personalen på New York Pizza. Vet inte om ni sett det avsnittet av Seinfeld då han övertalar en restaurangägare att endast satsa på en sorts mat men här vill man bara gå in och be dem lägga ner allt det andra och bara köra phosoppor, vietnamesisk fastfood när den är som bäst.


Pris: 55 kr, tar rikskuponger

Hyregatan 3
Malmö

3 kommentarer:

Tobias sa...

Vad är det vita till vänster i skålen som ser ut som en blöt tubsocka?

Asienmat sa...

Pho-soppan är fantastiskt god ! Klipper man nudlarna med sax, så blir det lättare att äta med sked. Annars bäst med pinnar

Asienmat sa...

Det vita är kycklingfärs

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger