tisdag, mars 08, 2011

Italia il Ristorante: Ugnsbakad sej med aubergine och mozzarellagratinerad mos


Betyg: 10 av 12 frutti di mare

Italia kan sin fisk. Varje gång vi har prickat in deras fiskdagar på tisdagar eller torsdagar har vi varit riktigt, riktigt nöjda. Tyvärr har vi varit ungefär lika missnöjda som nöjda då vi valt pastan eller då de har haft en kötträtt.

Pesto brukar döda de flesta smaker men sejen smakar fortfarande fisk. Moset är mastigt utan att lägga sig som en klump i magen och mozzarellan förhöjer verkligen rätten.

Det är enkel vällagad mat. Men som sagt, besök dem på tisdagar eller torsdagar.

Pris: 85 kronor eller Rikskuponger

Hemsida: www.italia-ilristorante.com

2 kommentarer:

  1. Länken till resturangen funkar inte.

    Mvh/Allan

    SvaraRadera
  2. Det är nu fixat. Tack för hjälpen!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.