tisdag, augusti 12, 2008

Vår tids mat: Ett par hekto godsaker

Betyg: 7 av 12 hål i fickan

Vi i Lunch i Malmö är inga jättestora karlar, vi äter inte hästportioner. Men medellängden ligger säkert kring 185 och medelvikten runt 80 kg. Därmed tillhör vi nog skiktet av samhället som ändå tar en extra stor falafel när många andra nöjer sig med en stor.

Med detta sagt så lutade det åt att Vår tids mat skulle bli en ganska dyr upplevelse. Det kostar cirkus 15 kronor hektot att skyffla upp deras fina buffé på tallriken. Priset var ändå ok. 77 kronor blandade godsaker syns på porslinet på bilden.

Problemet med det här stället är inte smaken. Maten är jättegod och fräsch. Problemet är att man hela tiden oroar sig över vad det ska kosta när man väl kommer fram till kassan. Det är lite som att åka en taxiresa i ett främmande land utan taxameter. Lunchen skulle varit mer angenäm om det fanns ett fast pris eller om alla kunder fick låna varsin liten våg som man fick väga varje oliv på.

Nu blir det lite istället att man försöker bedöma vikten på maten genom att titta på den. Lite som att man bara väljer skumgodis till filmen även fast man inte gillar rosa kantareller.

Pris: Omöjligt att svara på

2 kommentarer:

me sa...

he-he, gör som vargen här : gå och väg upp maten innan ni slutligen betalar för den....

cara menggugurkan kandungan sa...

artiklar om tips smakade utsökt måltid är mycket användbar . obat aborsi

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger