fredag, januari 08, 2010

TGIFridays: Barbequeburger med pommes


Betyg: 2 av 12 jack danielglazar

Plikttrogna till bloggen och våra läsare kände vi att det var dags för att testa TGIF på lillatorg.
Våra förväntningar var således inte höga men att de har våldgästat saluhallen i denna grad var vi inte beredda på. Möjligtvis funkar det att dricka en drink på detta stället men att äta här måste vi avråda er ifrån.

Tekakan till bröd som serverades passar nog bättre som just tekaka, osten med smak av cheddar (inte cheddarost alltså) är plastig, lökringarna sumpiga. Burgaren i sig var ok, går liksom inte att misslyckas helt med 200 g nötkött, men smakade ändå mest barbequesås. Pommesen var inte goda...alls. Ja, det smakade ungefär som det ser ut på bilden.

Lägg då till att det kostar 109 kr!!! och att vi fick vänta 30 minuter för att få maten därtill en ointresserad servitris. Vi kommer inte tillbaka, i alla fall inte nyktra...

Pris: 109 kr, tar rikskuponger

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med till 100%. Lunch på TGIF är total katastrof.

Anonym sa...

Jag kunde skrivit en gästrecension till er så ni sluppit uppleva det grymma öde era smaklökar utsattes för. Jag tycker betyget 2 av 12 är lite väl tilltaget. Personligen hade jag gett TGI Fridays 0,5 av 12 (med snudd på en klar nolla). Inget, absolut inget är bra med deras lunch.

Själv åt jag en kycklingwrap och visst tänker man, "hur ska man kunna misslyckas med detta?". Jo, på följande vis:

• Kycklingen är kall och vidbränd.
• De övriga ingredienserna heter isbergssallad och vetetortilla.
• Dressingen. Vilken dressing?

Som ni skriver så tog det dessutom alldeles för lång tid att få maten. Lägg därtill att de brukar en person för att bordsplacera gästerna och en annan att ta beställningen.

Läsk ingick. Jag vill inte dricka läsk till lunchen. När detta påtalades tittade servitören på mig som om jag var tokig. VEM VILL INTE DRICKA LÄSK TILL LUNCHEN? Hallå likzom...

Usch.

Anonym sa...

TGI Fridays verkar vara samma skit oavsett tid och rum:

- I Stockholm där det funnits länge har de nog varit kassa det mesta av tiden. Särskilt vad gäller att uppmärksamma gästerna. Har för mig att jag lämnade stället utan att de tagit notis om min existens.

- I USA år 2001... långsam service men ok burgare. Till deras förtjänst skall dock sägas att jag och mitt sällskap den kvällen slapp betala efter att jag pedagogiskt framfört mina klagomål till managern... Men att slippa notan kan man väl bara drömma om på våra longituder?!!

Tycker att Lunch i Malmö gott kunde ta med det som en ny punkt i sina bedömningar: Är det möjligt att få kompensation eller rabatt om man är missnöjd?

(hos "italienska" kedjan Olive Garden i USA fick jag presentkort på ny lunch efter att jag klagat på att lasagnen lämnade mig hungrig!)

russianroulette sa...

Håller med! Jag var bjuden till testveckan och sätta dem på prov. Inte gjorde de någon undersökning om vad man tyckte och inte var de intresserade för den delen heller. Sämre ställe får man leta efter.

Drinkar är dock OK!

Ang. rabatt/slippa notan. Jao det går om man klagar. Fick en kall burgare på Gossip och förklaringen att det inte blir bättre än så.
Nä tack! :)

Anonym sa...

Hos TGI Fridays är det åldersgräns på 23 år för att äta, min dotter blev ikväll bortkörd pga av åldersgräns, trots att 12 st kompisar redan satt där inne, de skulle fira av en tjej som skall flytta till Göteborg, de kom också ut för att tala med vakten (väldigt otrevliga) om att de skulle släppa in henne, vilket inte hjälpte, de andra 12 var alla under 20 år. Kan det ligga något rasistiskt bakom? BOJKOTTA TGIF MALMÖ.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv