tisdag, juli 13, 2010

Srinin: Friterade räkor samt kycklinggryta

Betyg: 12 av 12 semesterfirare


Srinin ligger på Nils Forsbergsplats, mitt i Slottstaden. De har en konstig timing gällande när de satsar på lunch, de öppnar för lunch när de flesta andra stänger för det. På sommaren brukar ju de flesta ha uppehåll i luncherna. Det positiva med det är att man är ganska själv, det negativa är att inte fler får njuta av deras mat. Detta är den bästa thailunchen i Malmö. Kanske är det t.o.m den bästa lunchen i Malmö för detta pris. För 69 kr äter man riktigt bra. Räkorna var helt otroliga och allt annat fräscht och gott. För er som brukar handla take-away här på helgerna så vågar vi påstå att lunchen är bättre än deras menyer. På lunchen kan man hitta thailändsk korv och andra lite mer roliga saker som de inte har på kvällen. Ett måste i sommar.Åk hit o njut.

Pris: 69 kr för två rätter, tar även numera rikskuponger

Rättelse: En läsare tipsade oss om att de faktiskt har vanliga lunchöppettider. De ska vara 11-14.

3 kommentarer:

Thomas sa...

Håller med fullständigt. Dessutom blir man vänligt och trevligt bemött, något man inte kan ta för givet när det gäller asiatiska restauranger.

RIGE sa...

Jag och vi blir alltid väldigt trevligt bemött på stadens asiatiska restauranger även i dygnrakt tillstånd. Är kanske något jag har som faller asiatiska restaurangägare / jobbare i smaken. Alltid bästa service och bästa pris!

Thomas sa...

Dygnrakt..vad är det? Vertikal 24 timmar? Eller menar du kanske dyngrakt...! Jag lämnade restaurang Kina eftersom personalen surt slängde fram en meny på bordet ens innan jag satt mig.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger