fredag, september 12, 2008

Bröderna M: Dagens Pizza

Betyg: 2 av 12

Föreställ er en oversized, rund billys panpizza. Tänk er sedan plus ett kilo mozzarella, ananasbitar och lite paprika. Oregano i väldigt spridda skurar samt lite cocktailtomater. Föreställ er en smaklös upplevelse och det enda minnet av lunchen är en klump i magen.
Tänk er sedan att ni inte äter pizza på Bröderna M.

Pris: 69 kr

4 kommentarer:

Tjocke Jimmy sa...

Bröderna BAJS!
Sjukt dålig mat, i ganska trevliga lokaler.

Maja sa...

Kan hålla med om att lunchpizzan inte är bra. Men deras husmansluncher håller högst klass i Malmö. Så skippa pizzan och kör på husmansalternativet istället!

Anonym sa...

Dagens besök på M var en katastrof med dåligt bemötande från början till slut! Pizzorna är bake-off på dålig deg, vilket är uppenbart när de inte ens är ljumma när de kommer ut från köket. Inte heller husmansversionen duger som människoföda. Någon från köket kom ut för att höra vad vi klagade på men slutade förstå svenska när han förstod att vi inte var nöjda... Kan bara säga: det finns andra ställen med bra mat och trevlig personal - gå dit!

Anonym sa...

Katastrofställe, med så mycket halvfabrikat att livsmedelsindustrin i Sverige gnuggar händerna. Lägg dessutom till en "näsan i vädret-attityd" hos servicen (undantaget Jody=en pärla!), så hamnar betyget... på.... betyget?

Jody får 10/10, resten får inget......

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv