fredag, februari 26, 2010

Spot: Clubsandwich


Betyg: 7 av 12 fredagspepp

Vi har misstankar om att Spot bytt ägare. De har ny logga, ny personal och nya öppettider. Dessutom är maten lite annorlunda. Pizzorna är maffigare, mer ost och mer fett. Det goda brödet är kvar men det är vissa förändringar som ger en vink att här har det hänt något.

Club sandwichen ser faktiskt godare ut än vad den är. Kylskåpskalla ingredienser och egentligen inget som man minns en halvtimme efter intaget. Detta är absolut ingen dålig clubsandwich men man förväntar sig något mer på Spot. De brukar fixa det där lilla extra. Kanske är den tiden förbi?

Pris: 89 kr, tar rikskuponger

6 kommentarer:

Peter sa...

Har misstänkt det också, men hoppas att dom snart är varma i kläderna och hittar tillbaka.

Samt börjar med en varierande lunch rätt igen. Det är kul med en spenat risotto ibland.

Anonym sa...

GLÖM denna restaurang omedelbums!!! Detta underbara vattenhål, denna helgoas... har åkt nedförsbacke och är en usel skugga av vad den var - med förra ägarna. NYHETER: Alla ska köa och vänta på att bli placerade... när det finns ett flertal bord lediga!?! Så hippt är det inte Spot, vi letar nu alternativ. NYHET: Helgmeny med MYCKET dyrare mat. När du väl köat som ägarna vill (inne i lokalen) och får bord, bered dig på surprise no 2: DYRARE mat på helgerna. "Det är bara lördag och söndag", vill den pratsamma servitrisen övertyga oss. OCH? Det är ju på helgerna vi varit stammisar. ICKE NU! Goddbye Spot, välkommen alternativ :)))

Anonym sa...

Nya Spot välkomnar kunden med ett handskrivet budskap på kassaapparaten; VI TAR INTE KORT PÅ BELOPP UNDER 125 KR.
Snacka om trist inställning. Personalen verkar stressad och osäker, tittar inte kunderna i ögonen och babblar på. Vill nog inte veta vad kunden tycker. Dyrt har det blivit, vem ska luras? Varför fortsätta komma till Spot, det undrar vi. Ingela och Kent (ätit på Spor varje lördag i fem år)

Helena Ljunggren sa...

Den mackan såg inte ut att gå av för hackor :)

Anonym sa...

Jag blir arg på ställen som spot som skryter om att de har en vedeldad ugn, men som inte verkar veta någonting alls om hur en bra pizza skall lagas. Degen var smaklös och tråkig, pizzan var undergräddad, osten låg som ett tjockt duntäcke över hela pizzan och gjorde att all deg blev soggig på översidan av pizzan, och tomatsåsen smakade minst sagt....vänta, den smakade ju inget. Smakade som fryspizza från konsum ungefär.

Efraim sa...

Stället är totalt värdelöst och kan avskrivas från samtliga listor nu. Maten smakar ingenting längre, priset har chockhöjts, portionerna krympt och det förr så goda brödet är i regel hårt som sten nu. Dessutom kan det mörkhåriga trollet i kassan klippa av dig mitt i din beställning för att dra lite skämt med personalen eller gå på toaletten.

Slår ett slag för La Stella del Nord istället, satan vad trevliga dom är där, och maten är sanslöst prisvärd.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv