fredag, april 09, 2010

Salads & Smoothies: Räkor och Avocadosallad


Betyg: 9 av 12 ägghalvor

Återbesök på Salads & Smoothies och nu har det verkligen nått ut till alla. Kö ut i gatan, men tack vare en snabb personal så gick det ändå hyfsat snabbt.Den största skillnaden på denna räksalladen och andra räksallader är...räkorna. Så enkelt kan det kanske vara ibland, de känns handpillade och smakar kanongott! Resten är faktiskt basic om än är dillmajonnäsen också bättre än genomsnittet. Det man kan störa sig på är att brödet numera kostar 3 kr och ett glas vatten kostar 5 kr. Lägg de kronorna i salladspriset i stället, ingen tycker om att betala för vatten.

Värt är även att nämna att 75 % av deras klientel verkar vara kvinnor, det är tydligen inte macho att äta sallad? Det noterar vi till nästa jakt o fiskemässa, inga sallader...

Pris: 59 kr för salladen. Rikskuponger tages.

3 kommentarer:

Julia sa...

När jag var och gick på stan i torsdags satt ett helt gäng män på Södergatan med varsin påse från Salads & Smoothies samt att kön denna dag också ringlade sig ut på gatan där skymtades ganska jämn könsfördelning. Män är inte sugna på sallad en fredag?

Lunch i Malmö sa...

Ja, vår lilla iakttagelse var förhoppningsvis en tillfällighet...

Kristoffer sa...

jag går förbi där flera gånger i veckan och det är verkligen bara kvinnor i 30-40 årsåldern- det är verkligen slående. Tror att det är för att sallad=gå ner i vikt och jag har ätit på saladsandsmoothies två gånger men salladen är inte god. smakar inget. Män vill ha mer smak. Sen är det ju billigt och det räcker nog långt i lunch-Malmö. Känns som om malmö behöver bra fast-food men Saladsandsmoothies håller tyvärr för låg standard enligt mig.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv