tisdag, augusti 09, 2011

Street Food: Friterad kyckling med tandooriris och wasabimajonäs


Betyg: 10 av 12 vänthallar

Vinnaren av Top Chef Masters, Marcus Samuelsson, har hittat till Centralstationen i Malmö med sin snabbmatskedja Street Food.

Maten är en blandning mellan asiatiskt och amerikanskt kan man nog säga. Kycklingen är smått fantastisk och känns nyfriterad och knaprig. Riset är dock lite torrt även med wasabimajjon till. Men det är intressanta matkombinationer och smaker, ett väldigt välkommet inslag i lunchutbudet.

Det nya mattorget i den gamla vänthallen känns som om det bara måste lyckas. De andra så kallade Food court som vi har i Malmö och som håller på förtvina går liksom inte att jämföra med. De har på sin höjd en god kebabsallad eller en rejäl fläskpannkaka. Och även om alla matställena inte har öppnat än och vi bara har testat en av dem så får vi nog nästan redan nu räkna detta som Malmös bästa Food court.

Det enda negativa var att priset var väl högt för en lunch. Mätta blev vi dock.

Pris: 89 kronor eller Rikskuponger inkl dryck

1 kommentarer:

Thomas sa...

Jag åt deras nudlar med kyckling idag och blev otroligt besviken. Kycklingen var snustorr och tomatsåsen, vad nu den gjorde där, smakade bara koncentrerad tomatpasta. En illa komponerad rätt där det mesta bara smakade äcklig tomat. Mitt betyg blir 2/12 och jag återkommer inte.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger