fredag, juni 01, 2012

Scania: Bibimbap med biffBetyg: 10 av 12 rockrävar kan ändra sig

Förutom att Vinylbaren har fått en ny roligare interiör så har de även börjat servera lunch med roligt namn: Bimbibap, en koreansk pyttipanna.

Scania, som det numera heter, hämtar även smaker från Mexico och blandar det med det koreanska. Galet? Kanske, men det funkar riktigt bra. Även om det Mexikanska inslaget i den här rätten var begränsat till en bit bröd.

Enligt dem själva så är detta en trend från Los Angeles, det är lite långt för oss och undersöka om det stämmer, men varför inte.

Det går att välja på lite olika proteiner till samma pris, men vi kan än så länge bara rekommendera biff eftersom vi inte testade någon annan. (Nu tänker säkert några av er att det borde vara billigare med biff eftersom rätten är hämtad från KO-rea, men 85 spänn gäller för samtliga).

Några av oss hade ätit Bibimbap förut och tyckte att Scania gjorde den riktigt bra. För er som inte har ätit är det en blandning av japanska och kinesiska smaker kan man säga. Det är nog bäst ni testar själva.

Ett minus i kanten är att de inte tar Rikskuponger, sedan skulle vi nästan önskat lite större portion och lite mindre papper på bordet. Vi kommer dock gärna tillbaka trots detta.

Pris: 85 kronor tar ej Rikskuponger

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni slutat äta??

Ida sa...

Fy fan, det här var den sämsta bibimbapen jag någonsin har ätit. Yakinikukött, supersyrliga grönsaker (kimchi? Knappast!), och det värsta av allt: BASMATIRIS! Exakt ingenting var koreanskt i den här så kallade "crossoverrätten". Dessutom var tostadan superflottig och smakade av gammal frityrolja, och tomatillosalsan smakade absolut ingenting. Att vilja göra något eget är en sak, men det här var bara dåligt genomfört och smakade inte gott alls.

Nej, om ni har vägarna förbi Stockholm får ni besöka Arirang eller Koreana för äkta bibimbap i stället. Kanske finns det någon bra korean även i Köpenhamn?

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger