onsdag, maj 09, 2012

Texas Longhorn: Eldoradoburgare med pommesBetyg: 9 av 12 myser mellan två bröd

Vi skäms och vi jobbar hela tiden, vi hinner inte luncha ute lika ofta nuförtiden och vi hoppas fortfarande på en bättring.

Idag hann vi dock slinka iväg för en liten favorit, burgaren på Texas Longhorn. Eldorado innebär, inte helt självklart, att det är en burgare med lite hetta. Hettan kommer från jalapenos och peppardressing. Det smakade i princip som vid förra tillfället, men hade inte riktigt lika krispiga pommes denna gången. Sedan är det kanske lite dyrt för en hamburgare, men det är en riktigt bra sådan.

För oss står burgarkampen i Malmö mellan Street Food och Texas Longhorn. Båda är riktigt goda, Texas Longhorn är lite dyrare men de har flera olika varianter att välja mellan. Vi skulle skulle säga dött lopp mellan dem.

Var käkar ni den bästa burgaren?

Pris: 95 kronor, tar Rikskuponger

4 kommentarer:

Mona sa...

Fantastisk sida! Hamnade har av en slump och stracklaste alla era inlagg pa nagra timmar. Bor i Tanzania men ar fran Malmo... Far hemlangtan. Fortsatt luncha! :)

Anonym sa...

Tråkigt att sidan mer eller mindre dör ut. Det har alltid varit en fröjd att läsa och många tips. LUNCHA OFTARE!

Anonym sa...

Tusen & 2 har lätt Malmös godaste burgare!!

Anonym sa...

Tusen & 2 dominerar med sina hamburgare, ingen av de kommer ens nära. Causual Street foods burgare smakar djupfryst, fick ont i magen senast hos de. Longhorn är för dyr och smaklöst.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger