lördag, juli 19, 2008

Aldos: Spagetti med räkor i gräddsås

Betyg: 6 av 12 SUV:ar

Efter att ha jobbat på Näset i snart en vecka så börjar man störa sig på en del saker.För det första ser alla likadana ut, alla kör SUV:ar men fram för allt är det dåligt med lunch alternativ. Här verkar finnas Fiskboden i Skanör, som i och för sig har en bra sill o mos, en liten saluhall med diverse pizzor samt flagskeppet Aldos. Aldos låg ju som bekant på saluhallen i Malmö förr och bjöd på väldigt god glass, de gör de säkert fortfarande men i Skanör spetsar de till det med lite pasta variationer. Nu är det ju förstås semestertider men att vänta 45 min på maten efter beställning funkar inte för oss, sen när maten väl kommer måste man fram med lite salt och peppar för att smaken ska komma fram. Pastan i sig är dock fin.
Godkänt men inte mer. En rolig detalj är att de verkar anpassa priset efter kön. Igår kostade dagens 79 kr, idag kostade den 85 kr. Marknadsekonomi rules, eller hur Vellinge kommun locals?

Pris: 85 kr

Aldos
Skanör

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade provat New Deli (korrekt stavning?) i saluhallen, de har en riktigt god kycklingsallad! Annars finns där alltid Marnes, höhö.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger