torsdag, juli 03, 2008

Vespa. Ravioli med gorgonzola och karl-johanBetyg: 8 av 12

Dagens på Vespa var en gräddig och ganska mäktig upplevelse. Efter en sådan rätt får kroppen jobba en del under eftermiddagen för att hålla sig pigg. Ibland skrivs det om att fotbollsspelare i Italien har lagt på sig lite på grund av den goda pastan. Vi tror att det snarare är såsen.

Smakerna var dock helt i sin ordning. Inga konstigheter. Dock blev bilden extra dålig idag i det fina vädret på uteserveringen.

Pris: 70 kronor

Kanalg. 3
21140 Malmö
040-12 71 47

4 kommentarer:

Anonym sa...

Käkade en pizza där för ett tag sedan. Det var som vilket kvartershak som helst. Smaken var ingen sensation. målgruppen är tydligen de som vill ha något extra och är villiga att betala. Jag skulle de detta haken 2/10. Servicen var usel och man får bättre service och valuta för pengarna om man går till Burger King...

Lunch i Malmö sa...

Jag tror det var någon i Lunch i Malmö som sa en gång: smaken är som baken, delad.

Vi tyckte detta var ett ok ställe. Men de kan verkligen haft en bra dag. Vi har hört både ris och ros och de når inte upp till Di Pencos standard.

Boi sa...

trist bara att texten är exakt samma som till di penco. Bara namnet på stället vara annorlunda. annars kul att höra vad ni tycker om malmös luncher. Fortsätt testa!

Lunch i Malmö sa...

Du är det första att upptäcka den lilla kuppen. Kul! De två testerna gjordes samma dag och stämde så väl in på båda ställerna just då.
Fast Di Penco är överlag mycket bättre än Vespa. Lite som äpplen och päron faktiskt.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger