fredag, oktober 03, 2008

Cosmopolitan: LasagneBetyg: 7 av 12 braspannor


Lasagnevecka dag 5

Vi förstår varför detta ställa har rekommenderats till oss! Bästa lunchen denna vecka! Allt i allt då vill säga. Stället är mysigt, men utstrålar samtidigt storstad. Gästerna har mycket i sina kikare. Det pratas ivrigt och gestikulerars. Cosmopolitan lever och drar till sig människor som lever. Men samtidigt är det väldigt mysigt. Cosmopolitan lever upp till sitt namn!
Dessutom så är personalen fantastiskt trevlig och närvarande. Ögonkontakt är banne mig underskattat numera i restaurang världen. Visst har det hänt oss alla (väldigt ofta) att den man beställer av istället tittar på allt annat än oss som beställer.

Nu till lasagnen.
Tyvärr så är den "bara" väldigt klassisk. Kanske är frågan "vad är fel på klassisk", men i detta fallet håller det inte. Innehållet är tråkigt och fantasilöst. Denna känsla blev dock väldigt mycket starkare när det den vegetariska kom in på bordet. Helt makalös! Väldigt spännande och smakrik!
Salladen och vitlöksbrödet är ett stort plus!

Pris: 60 kr
Då var Lasagneveckan avklarad. Stort tack till alla inblandade.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är sant den vegetariska lasagnen där är helt underbar! Skönt med ett ställe som har många vegetariska alternativ. Jag och mina arbetskamrater brukar luncha där flera gånger i veckan. Det brukar antingen bli pajerna eller den vegetariska lasagnen! Mums Mums!

Anonym sa...

Prova pajerna istället. Det är dem de är bäst på.

Unknown sa...

Jag tycker att betyget 7 av 12 är missvisande för Cosmopolitan och ni borde gå dit en gång till. Kanske ni skulle ha en paj vecka om ni inte har haft det redan.
Jag åt laxpaj idag och den var både billig och mycket god.
Jag håller med om att personalen är trevlig och ögonkontakten finns där.
Helhetsintrycket blir 10 av 12 lax och spenat pajer.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv