tisdag, oktober 07, 2008

Epicuré: Pasta med sardeller och pinjenötter

Betyg: 6 av 12 oljefat

På Epicuré fick vi vänta i 20 minuter för att få maten, helt ok om du sitter i ett lunchmöte eller har gott om tid. Ofta jobbar man inte övanför en lunchrestaurang och med tanke på tid till och från samt eventuell parkering så måste det klaffa med maten om man inte ska behöva stressa i sig maten. På Epicuré vet vi inte om kaffet ingår men det spelar ingen roll om man inte har tid att dricka det.En lunch ska komma inom tio minuter, där drar vi gränsen för vad som är ok

Således var vi lite stressade då maten kom och vi hade nästan mättat våra magar med deras goda bröd. Över till pastan då, våra meningar skiljdes sig något rent smakmässigt men vi kom i alla fall överens om att pastan badade i allt för mycket olja. Bilden visar faktiskt det också. Klart mycket sardeller och chilli som sig bör men kanske tog de allt för mycket plats.

Betyget grundar sig i priset, servicen och det faktum att man måste springa en halvmara för att kompensera oljeintaget.

Pris: 84 kr

5 kommentarer:

Anonym sa...

Epicure due e fett mkt trevligare än epicure vid wallmans

På väg sa...

Funderar på Epciure idag, men jag avböjer nog efter er lilla recension.

Men allvarligt, bilen till lunchen?

Lunch i Malmö sa...

Japp, vintertid är det bilen som gäller. Dock är vi 5 i samma bil i alla fall...Vi jobbar inte i city så det hade blivit tufft annars.

På väg sa...

Åt på Epiqure due idag. Min fru åt exakt den lunch ni beskriver. Hon var besviken, och jag var besviken. Jag fick kungsörnens penne med kyckling och körsbärstomater som verkligen inte smakade något. Di Penco med sin hemmagjorda pasta och mycket godare bröd är bättre alla dagar i veckan.

Trevlig blogg. Keep it up!

Lunch i Malmö sa...

@På väg
Det har öppnat ytterligare en italienare i Malmö. Här hittar du recension av det stället: http://lunchimalmo.blogspot.com/2010/03/gattopardo-italia-il-ristorante.html

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv