tisdag, november 25, 2008

Anno 1900: Provencalsk fiskgryta med kokt potatis

Betyg: 6 av 12 oljemålningar av gamla gubbar

Idag blev det att promenera bort till Anno 1900 för att prova på deras dagens. Denna restaurang är lite märklig, man hör rykten om deras dyra och fina middagar som går på en halv årslön men så ser man att det finns mycket i restaurangen som påminner om ett normalt arbetarlunchställe. Allt är inte bra... Salladen är inget att hurra för och ett av de två olika bröden man väljer smakar lite konstigt, för sött helt enkelt. Huvudrätten är god men överaskar inte med något speciellt direkt. Servicen är sådär måste vi säga, lite opersonlig och avtrubbat tråkig. Men priset är bra så de hamnar på en 6.5 pga det.

Pris: 69kr

3 kommentarer:

Anonym sa...

äter en del på anno 1900, du kanske skulle nämna att de är buffe och maten på bilden har du själv lagt upp. för de ser lite bisarrt ut.

Lunch i Malmö sa...

Vi håller med om att det sällan ser så gott ut på buffé. Samtliga tre gånger vi varit på Anno har det varit det.
Självklart blir det lite slafsigare upplagt. Men å andra sidan är det ju ett val restaurangen gör.

lasseroth sa...

Ramlade på detta av en händelse. Jag, orginalinnehavaren sålde år 2000. Vi var dyra, därav ryktet kanske. Exempel, vi tog 135:- för isterband. År 1999! Trots det skulle jag vilja säga att vi var prisvärda. Vi var först med att få högsta poäng av Bong i SDS, både lunch och kväll. Luncherna var alltid fullsatta, bokning nödvändig. Anno 1900 är nu nedlagd sedan flera år och det ser inte ut som om någon verksamhet kommer att uppstå. Vi tycker det är synd att Anno hamnade lite i vanrykte. Det handlar hela tiden om prisvärdhet. Att producera något bra i förhållande till priset. Ju dyrare man är ju svårare är det. Vi lyckades dock klara denna balansgång, att få fullsatt trots ett högt pris. Jag saknar dock inte tiden. Det var hårt arbete för lite pengar, trots de höga priserna. Jag vet inte hur situationen i Malmö är just nu. Själv bor jag numera i Provence och här är krogarna verkligen inget vidare. Är ni gäster från vår tid, så finns en liten youtubefilm som Lasse Holmkvist producerade för sitt eget produktionsbolag
Skriv bara Anno 1900 Malmö så dyker den upp

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv