onsdag, november 12, 2008

Restaurang Ovanpå - Pytt i panna

Betyg: 9 av 12 blåställ

Ett rum med utsikt sa någon, ett rum med utsikt och bra mat sa någon annan. Tillsammans gormade vi likt en skara som fått feeling på en halvtom fotbollsläktare en kall höstkväll:

– Restaurang Ovanpå!

Detta är kanske ett ganska känsligt ämne. Knegarhak, sunkigt, gubbigt och allt annat som sägs om restauranger som ligger vid/på industrier - Ovanpå ligger förresten ovanpå Bilia.

Vi är inte bättre. Vi har också fördomar om knegarkrogar - det var med tvekan och egen övertalningsförmåga som vi tog oss dit.

Vi är dock mycket nöjda med detta val! När man väl med uppkavlade skjortärmar hade haft en gnutta ögonkontakt med alla gästerna så var det helt rätt! Trevlig service och trevligt ställe. Dessutom så är det skönt att vara på andra våningen. Malmö är en ganska platt stad.
Pyttipannan är gjord på beställning och det känns bra. Den smakar även som en Pyttipanna ska göra, inget annat. Men visst blir man glad när mat smakar just som man hoppas.
Salladsbuffén är det heller inte något fel på.

Vi tycker att Ovanpå är ett bra ställe. Känns som att något klappat en på axeln och sagt "bra jobbat". Vi kommer tillbaka och då hoppas vi på stekt fläsk!

Pris: 60:- med salladsbuffé, vatten och kaffe.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Emekkanåt missar ni att skriva adress till matstället!soff

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv