torsdag, mars 19, 2009

Entré Foodcourt: Laila, KycklingmarakeschBetyg: 8 av 12 Dr Glas

Ja, vi gick på den lätte. Entrés invigning med Gynning, Dressman, Ur & Penn & ett foodcourt. Jag vet inte hur många gånger vi pratat om Entrés framtida foodcourt och hur vi skulle gå loss där. Självfallet förväntade vi oss inte något kulinariskt men vi förväntade oss något utöver det vanliga i kitschens tecken. Och mycket riktigt fick vi vad vi tålde. Nu är det ju invigning så detta gäller endast idag men maken till folk, dansuppvisningar, confetti och köer får vi gå tillbaka enda till Malmöfestivalens glansdagar på slutet av 80-talet för att uppleva.

Det rådde kaos i foodcourten, folk gick med brickor och kompass för att hitta sina polare och vid varenda ledig stol cirkulerade folk kring likt gamar som väntar på att lejonen ska tröttna på benmärgen.

Över till maten då, jo på Laila var det ganska gott faktiskt. Fräscht och mycket goda tillbehör...faktiskt. Dock var kycklingen ganska kall och de kunde ha lagt lite mer möda på att få med allt som skulle vara på tallriken. Ingen kronärtskocka så långt ögonen kunde nå på denna tallrik, men de hade väl för mycket att göra. Nä, vi får helt enkelt invänta lågkonjukturen så att vi kan sitta själva i ett hörn tittandes ut på utsikten över Lundavägen och leva på minnen om fornstora dagar med Gynning, Dressman och Ur & Penn.

Pris: 79 kr

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv