onsdag, mars 11, 2009

Indian Express: Kyckling vindaloo och spenatgryta


Betyg: 6 av 12 Herr Nilssons

Vår 101:a testade restaurang skulle bli den för dagen nyöppnade Astrid och aporna Kök på Bergsgatan 20. Eftersom de svarade att de inte hade någon lunch, än i alla fall, när vi klev in genom dörren fick vi hitta alternativ i närheten.

Nu blev det ett test av Indian Express, ytterligare en indier på bloggen alltså. Riset var ok, vindaloon var stark och spenaten mild. Men rätterna saknade dock helt finess. Det smakar inte dåligt, men var inte heller särskilt intressanta. Man kan begära mer för sina 65 rikskupongspengar. Lite sallad kanske eller en kräfthatt? Det ingår dock en stark sås och en mangosås till rätterna.

För 10 kronor extra får du ett av Malmös bättre nanbröd. Helt perfekt. Missa inte brödet om du någon gång sätter din fot på denna restaurang under lunchtid.

Pris: 65 kronor (10 kr för nan). Dryck ingår.

Indian Express
Bergsgatan 35,
214 22 Malmö

2 kommentarer:

Anonym sa...

Your blog is addictive! Saknar den oerhört de dagar ni inte lagt in något.

Jag gillar etiketterna - att man kan klicka på en restaurang i högerspalten och få fram alla inlägg på en enskild restaurang.

Kan ni inte göra etiketter även på betygen? Jag skulle t.ex. vilja se alla luncher som fått en viss poäng.

Lunch i Malmö sa...

Roligt att du tycker om vår blogg. Vi bugar djupt.

Vi vill och tänker göra om den så att det blir fler funktioner. Allt som hindrat oss har varit inspiration. Dina ord hjälper oss med det.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv