onsdag, maj 06, 2009

Dal Cuore: Ugnsbakad sej med potatis och spenatsås

Betyg: 2 av 12 möjliga

Dal Cuore ser ut som en rätt bra restaurang utifrån och det är nog därför som många hamnar där, men detta är bara en illusion för inne på restaurangen så serverades ingen bra mat. Fisken hade varit en kvart för länge i ugnen så den var stenhård, potatisen vattnig, såsen smakade ingenting och detta kostade 85 kronor! Salladsbuffén var hemsk och brödet tråkigt. Det enda lilla plus kan ges för att man fick en miniportion chokladmoussé till efterrätt.

Det känns som att Dal Cuore kanske vill vara en fin och omtalad restaurang, men det går inte om man inte kan laga bättre mat. Vi fantiserade under måltiden att Gordon Ramsey skulle storma in på Dal Cuore och börja skrika åt personalen, men det var kanske vad vi själva ville göra egentligen.

Pris: 85kr (tar inte rikskuponger)


Dal Cuore
Erik Dahlbergsgatan 3
211 48 Malmö

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äter lunch på Dal Cuore flera gånger i veckan kan faktiskt inte hålla med att det är dåligt. Vi tycker det är god mat där. Men vi har inte smakat sejen så kan inte säga nåt om den. Men jag kan varmt rekomendera det för man får fresh mat och väldig bra service där. Det lilla extra!

Lunch i Malmö sa...

Ja, smaken är som baken. Vi lägger hellre våra 85 spänn på Hai, Atmosfär eller Delikatessen om vi är i de krokarna. Men det är ju kul för dem att ni gillar det.

Anonym sa...

Och nu har Dal Cuore varit med i "Kniven mot strupen". Så kanske det blir bättre...

Anonym sa...

Min upplevelse av Dal Cuore är att det är en riktig skitrestaurang, på alla sätt och vis. De borde lägga ner eller sälja till någon som vet hur man driver en restaurang. Känner igen beskrivningen av fisken. Vi kunde inte äta upp.

Herr Gustafsson sa...

Vi har varit på Dal Cuore åtminstone 10 gånger.
För det mesta har vi varit mycket nöjda. Speciellt sist när vi fick supergoda oxrullader.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv