fredag, maj 22, 2009

Izakaya Koi: 11-bitars sushi


Betyg: 8 av 12 golfbagar

Sushibitarna faller på plats på Koi vid Lilla Torg. Smakmässigt i alla fall. Maten är riktigt god, den håller sig absolut i toppskiktet när det gäller sushi i Malmö. Att man sedan kan glida in med sin golfbag och ställa den vid kassan när man käkar höjer säkert betyget för någon.

Men att ta 119 kronor för lite ris, rå fisk och diverse annat håller inte. Hade maten kostat 79 kronor (vilket redan är i överkant för innehållet) så hade vi kunnat sätta ett högre betyg. Maten smakar bättre än en 8:a men är tyvärr inte prisvärd nog. Här ingår förstås inte bröd, sallad eller kaffe som det gör på ett vanligt svenneschapp.

Nu har väl i och för sig de flesta redan accepterat att sushi ska vara lite dyrare än falafel, men vi tycker ändå att man ska säga ifrån. Det borde inte vara så otroligt mycket dyrare än lagad mat. Mängdmässigt är det ju inte jättemycket på tallriken heller för den delen.

För er som är sushifrälsta sedan nappflaskan är detta ett måste. För oss andra så blir det återbesök först efter löneförhöjningen.

Pris: 119 kronor

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv