måndag, maj 11, 2009

Freda49: Dagens lunchbuffé


Betyg: 9 av 12 stetoskop

Så var det dags för att gå tillbaka till ett tips för en recension. Freda49 ligger i Malmö Högskolas Hälsa och Samhälle-lokaler och man får räkna med att brottas med mycket studenter, Mas-anställda och annat löst folk i lunchkön.

Vi kom dit kvart i 12 och det kändes lite som vi fick slåss om resterna av det ljuvliga salladsbordet. Problematiken med Freda49 är att det är lite för bra mat för att serveras i en brickbuffé. Fisken var ljummen, på gränsen till kall. Kycklingen en aningen torr och så klart var det allmänt slafsigt då många tar samtidigt.

Detta till trots är smakerna helt rätt och det är värt ett besök endast för brödet skull. Nästa gång kommer vi 11:20 och hänger på låset…

Just det ja, de tar inte rikskuponger ej heller kort, tror de att vi är bönder eller som går runt med handpenningen i baklomman eller?

Pris: 65 kr

Freda49
Mas ingång 49

2 kommentarer:

Kapitan sa...

haha, problemet är snarare att en av rätterna kan vara slut när man traskar in kl 13

Den Beforskade sa...

Ja, det är ett problem... Men, att på buffévis erbjuda 3 kanonrätter till ett såpass facilt pris är imponerande. Vidare måste jag ta tillfället i akt att faktiskt tacka dem (i fall att de läser detta) för deras alldeles ypperliga kötträtter. Antingen har ni en superb leverantör eller så är ni helt enkelt väldigt duktiga på att stycka på egen hand.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv