tisdag, september 28, 2010

Café Stunden: Indisk MoussakaBetyg: 12 av 12 hjärtformade stenar med små budskap på dem

Idag bjöd Cafe Stunden på en förträfflig överaskning, en indisk moussaka. Sen kan man ju alltid fråga sig när det upphör att vara en moussaka och blir en helt annan rätt men det är en annan fråga. Dagens lunch är i rawfood-segmentet och det är premiär för den uttalade matlagningstekniken för vår del. Denna rätt är således inte "tillagad" alls snarare komponerad utan någon uppvärmning av maten.

Vi är, som ni kanske märker, inga experter på rawfood men smakar det så här gott så ska vi verkligen kolla in fenomenet bättre. Den indiska moussakan var väldans god med spännande smaker och en riktigt trevlig konsistens. Vi kan knappt svara på innehållet men gissar på gojibär, nötter,  harissa och aubergine så klart. Det här är verkligen en lunch man kommer ihåg för den smakade faktiskt inte som något annat. Vi kommer åter, den saken är klar.

Pris: 70 kr, tar rikskuponger men ej kort!

Café Stunden
Östra Tullgatan 4

1 kommentarer:

Anonym sa...

tusen tack killar, det är tack vare kunder som ni som jag blir inspirerad av att alltid i stunden göra den godaste raw lunchen:) ha den bästa dagen, Go Raw Café Stunden

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv