tisdag, september 07, 2010

Trong Dong: Vietnamesisk bufféBetyg: 5 av 12 Trånga dånger

Idag var vi på Trong Dong, ett ganska nyöppnat Vietnamesiskt ställe på Östra Förstadsgatan. Är det måhända så att Vietnam är det nya Thailand gällande asiatisk mat i Sverige? Speciellt tydligt blir det då det låg en thairestaurang i samma lokaler tidigare. Inte oss emot, lite fräschare - lite godare enligt vår smakpalett. Idag möts vi dock av en lokal i mörkaste laget. Buffén såg ärligt talat inte så trevlig ut och det hade varit ganska lätt att vända på klacken och gå därifrån. Trogna till vårt bloggande satte vi oss ner med en färglös tallrik. Smakerna var helt på sin plats, framför allt fastnade vi för en kålsallad med koriander. Otroligt god. Det stora problemet var att maten inte var varm. Så tragiskt för det hade kunnat bli ett betydligt högre betyg än detta om det hade varit varm mat. Det är ju trots allt det man betalar för. Så fort de skippar bufféformatet kommer vi tillbaka med besked, nu blir man bara besviken.

Pris: 79 kr, tar rikskuponger

5 kommentarer:

M sa...

Gick förbi Trong Dong efter ett par öl på broderstugan.. Jag fnissade hela vägen hem efter att ha sett det namnet.. :D

Anonym sa...

Ni borde faktis smaka på lite andra "riktiga" rätter istället för buffé innan ni sätter betyg. För jag var där igår och beställde Trong Dong (house special) och mango-sallad och de smakade andeles utmärkt. Det borde ni testa :)

Trong dong sa...

Trevligt att ser er blogga här om Trong Dong. Det är nämnligen så att jag jobbar där. Vi har precis öppnat restaurangen och behöver eran hjälp, tips och kritiker. Har ni något och säga så säg det rakt ut, tack! Hade varit tacksam. Tack på förhand!

Lunch i Malmö sa...

Till Anonym: Vi testar luncher och buffén var det man hade att välja på till lunch. Sydsvenskan och Nöjesguiden brukar recensera maten på kvällarna.


Trong Dong: Vi hade gärna sluppit buffé och att vegetarianer hade något att äta hos er. Allra helst hade vi ätit en nudelsoppa till lunchen.

Anonym sa...

jag vill vara ärlig som möjlig.
dåligt bemötande.
dålig mat.
dyra priser.
nedstämd atmosfär.
folktomt. ring gordon ramsey ni behöver proffesionell hjälp!

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv