fredag, september 24, 2010

Crêperiet vG: Galette med kyckling, mozzarella och svamp

Betyg: 8 av 12 klara förbättringar

Vi blev uppmuntrade av självaste ägaren i en kommentar att testa galetten på Malmös nya creperie igen efter vår förra recension (Läs mer här) och visst hade maten förbättras. Vi hade väntat oss lite mer smaker på kycklingen, men förutom det var lunchen bättre på samtliga punkter.

Nu kunde man betala med kort och Rikskuponger och man fick sallad till som inte bara var god och fräsch utan gjorde att det såg betydligt godare ut. Lite mer jäklar anamma i kryddningen och det hade blivit ännu högre betyg.

De är verkligen på god väg att skapa en riktigt bra lunch, dessutom blir man väldigt sugen på att testa crêpen (efterrättsversionen) när man väntar på maten.

Pris: 60 kronor eller Rikskuponger


Västra kanalgatan

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv