torsdag, januari 20, 2011

Sture: Ugnskyckling, linser & potatiskaka


Betyg: 7 av 12 nja

Så kom vi äntligen till Sture. Och som vi har sett fram emot att äta här, det har ju talats så gott om dem från alla håll och kanter. Nu hade vi ju höga förväntningar och det är ju självklart svårt att infria men och andra sidan har väl alla höga förväntningar på Stures och de har ju blivit nöjda...

Hur som helst tyckte vi så här: De serverade en väldigt saftig bit kyckling, konsistensen var perfekt. Vi hade dock överlag fördragit mer smakrik mat. Det var lite torftigt kryddat och linssåsen var ganska plan. Sen var potatisen halvljummen/kall och smakade ärligt talat inte så mycket. Personalen var å andra sidan mycket sympatiska och lokalerna mycket trevliga. Man fick även en utmärkt smakretare i form av en blomkålssoppa till "förrätt", väldigt god! Detta är dock inte en lunch man minns, den sticker inte ut åt något håll och det stora pluset med den saftiga kycklingen tas lite bort av de övriga komponenterna. Sen är det för lite mat, vi blev helt enkelt inte mätta. En tredjedel till så hade det varit perfekt.

Lägger man till 25 kr så får man även en god kopp kaffe och en på gränsen till döbakad kaka. Antingen var detta inte deras bästa dag eller så är Stures lite överskattat i förhållande till vad det kostar. 

Pris: 100 kr, tar inte riks

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra recension! Skriv så här mycket om alla ställen så blir alla glada! *tummen upp*

Vulpes Argentum sa...

Stures är bra men absolut inte till de priser de tar.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv