onsdag, april 13, 2011

O'learys: boeuf bourguignon

Betyg: 9 av 12 tv-apparater är påslagna.

Detta var verkligen en lunch där alla sinnen fick jobba på max. Ögonen hoppar mellan tallriken, de 50 Tv-apparaterna och de 2000 inramade fotona på väggarna. Ingen romantisk date här alltså då någon av er är dömda att fastna i "Best goals of the world cup 1986". Hörseln tvingades att lyssna på den märkligaste house mix av Oasis Wonderwall. Luktsinnet jobbade febrilt med att fånga upp bourguignonen på tallriken och samtidigt försöka stänga ute våffelbuffen. Känseln i händerna jobbade med det goda brödet och känseln i munnen med olika konsistenser. Balansen fanns med om än alla intryck gjorde den opålitlig...

Sen smaken då, jo, den fick jobba den med. Boeuf bourguignon rätten med Bulgur smakade väldigt bra och mycket. Den har fått stå och gotta till sig alldeles lagom länge. Morötterna har precis lagom med tuggmotstånd. Detsamma gäller köttet som är alldeles perfekt. Det ända som skulle kunna önskas är en smula större köttbitar, men då kanske inte tiden räcker till innan lunch.

Efter den goda huvudrätten så bjuds det alltså på Våfflor, kaffe och småkakor.

Pris: 79:- (Kommer att ta rikskuponger någon gång i framtiden). Inklusive sallad, bröd, vatten, kaffe, våfflor och småkakor.

1 kommentarer:

per sa...

vem trodde att o'learys hade en vettig lunch? man kanske ska skita i sina fördomar och testa.

fin bild, dessutom. ny kamera?

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger