tisdag, november 01, 2011

Grand öl och mat: Coq au vin
Betyg: 8 av 12 stora tempoförändringar

Vi har sett fram emot att få besöka Tempogängets nya ställe på Monbijougatan. Lokalen som ligger två trappor upp är stor och luftig och vi får tydliga New York-vibbar. Eller egentligen påminner det av den bild av New York som vi har fått från tv-serier och film. Ni vet den där skådisen bor en i en gammal industrilokal med egen hiss. Vi gillar det skarpt.

Efter att ha varit mer eller mindre stammisar på Tempo under de senaste tio åren hade vi väldigt höga förväntningar inte bara på lokalen utan även på maten. På några punkter levde Grand upp till dem, på några finns det en del kvar innan allt faller på plats.

Dagens lunch saknade den fyllighet och smakrikedom som vintuppar brukar umgås med och fågeln var tyvärr lite väl torr för att ha hamnat i en gryträtt. Vi kände också att de blad och tomater som utgjorde salladsbordet var lite i torftigaste laget mot vad vi är vana vid. 

Det nybakade brödet var dock fantastiskt gott och så var även den ugnsbakade potatisen.

Med både ris och ros så kan vi sammanfatta det med att du får god mat till ett bra pris. Vi kommer gärna tillbaka och hoppas att kunna pricka in en fullpoängare.

Pris: 79 kronor eller Rikskuponger inkl kaffe

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger