onsdag, november 23, 2011

Johan P centralhallen: Stekt sill med mos, lingon och skirat smörBetyg: 8 av 12 feskekörkor

Att Johan P i centralhallen inte når ända in i kaklet beror faktiskt mest på oss idag. Vi var lite sena och prickade inte in det väldigt prisvärda med att äta lunch innan 11.30.

Den stekta sillen var perfekt och lingonen gudomliga. Det behövds dock lite salt i moset för att det skulle helt klockrent. Det var faktiskt ett tag sedan vi åt stekt sill med mos, även om det borde vara en enkel rätt att laga så har vi en del dåliga erfarenheten från andra lunchställen. Men på denna fiskrestaurang vet de hur slipstenen ska dras.

Till skillnad från de andra ställena vi har testat i Centralhallen så går det att boka bord på Johan P, platsbrist har varit ett problem när vi har testat de övriga ställena i Malmös nya food court.

De har dessutom ett eget prissystem för 3-4 olika rätter. Äter man innan halv tolv betalar man 85 kronor, efter halv tolv 105 kronor och tar man med sig maten så betalar man 75 kronor. Det är faktiskt ett ganska bra system, även om det är lite svårare att bedöma hur prisvärd lunchen var och att det säkert kan uppstå en viss irritation klockan 11:32.

Betyget hade blivit en 11 om vi masat oss iväg tidigare, det gör vi nästa gång.

Pris: 105 kronor (85 kronor innan 11:30, 75 kronor take-away), de tar Rikskuponger


1 kommentarer:

Thomas sa...

Nä fy tusan så dyrt för en sillarumpa.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger