tisdag, november 10, 2009

Maguro sushibar: Yakiniko, Oxkött, grönsaker men mest soja


Betyg: 2 av 12 Snickisnaku

En av årets sämre luncher inmundigades idag på Maguro sushibar.
Detta på grund av dessa faktorer: Ointresserad personal - Tog väldigt lång tid att få maten - Smakade inte bra...alls - Således en allt för dyr lunch.

Nä, låt inte luras av den trevliga bilden, det här är inte bra. Eller rättare sagt det smakade enkom soja. Inget annat, de hade kunnat lägga i vilka ingredienser som helst men det hade inte gjort någon skillnad. Sojan tog över all smak. Förhoppningsvis är de bättre på sushi för vi kommer inte igen och äter deras varma rätter. Vi var tvugna att köpa ett bakeoff wienerbröd efter lunch för att neutralisera smakerna och då är det illa.

Pris: 79 kr
Rikskuponger: Ja

Maguro sushibar
Ö. Förstadsg. 15
21131 Malmö

8 kommentarer:

M sa...

Var det Wienerbröder som höjde det till en tvåa eller? :)

Lunch i Malmö sa...

Nja, glömde nämna det. Du ser de gurkorna som ligger där. De var goda.
Lite wasabimarinade eller nått i stil med det.

J. sa...

Ser ut som avföring, en tvåa tycker jag verkar vara ett högt betyg.
Visst är det retligt när man gått på en sådan mina.

P sa...

Hur var Wienerbröden? och varifrån kom dom? =)

Anonym sa...

Ni som har skrivit detta har fan ingen koll, era jävla amatörer!!!!!!!!!!!skjukt inte ett rätt på det ni har skrivit.

Anonym sa...

ni som skrivit den här smörjan borde leta efter ett riktigt jobb istället... jag äter yakiniku på maguro 2 ggr i veckan och anser det vara en av de bättre i Malmö. Har även ätit på den brasilianska restaurangen med min brasilianska vän och ingen av oss blev särskilt imponerade... 11 av 12 i betyg är en helt sjuk överdrift... Verkar som ni inte har en aning om hur en yakiniku eller en fejoada bör smaka, så ett tips är att kanske spara lite pengar och res runt lite i världen innan ni tror er veta hur saker och ting smakar......
som sagt, glöm inte att hitta ett riktigt jobb istället....

Lunch i Malmö sa...

Hej Anonym!
Det är bra för Maguro att de har dig och alla andra som gillar dem. Vi respekterar det.
Vi recenserar inte luncher i Rio eller Tokyo (det hade varit kul!), utan i Malmö.
Vi hade gärna haft detta som jobb också för den delen, men som jag antar att nästan alla våra läsare förstår som gör vi detta på ren kärlek till mat. Brödfödan kommer från en annan syssla så att säga.
Vi kan inte skriva eller tycka något annat än vi tycker och skriver. Det är det vi har vår blogg till.
Vi kräver inte att alla tycker som vi, men vi kan ju inte gärna ta en titt in i ditt huvud och skriva och tycka som du tänker. Det får du göra. Och du gör det med ackuratess och expressivt. Fortsätt med det!

Vi kommer inte sluta tycka att du borde gå till exempelvis Hai två gånger i veckan istället när ditt sojasug blir för stort. Eller att du inte ska gå till samma ställe två gånger i veckan överhuvudtaget. Vi har recenserat 168 olika lunchställen i Malmö och det är cirka 165 stycken som är bättre än Maguro när det gäller prisvärdhet och smak. Det finns många att upptäcka!

Men vill du gå till Maguro så kommer inte vi eller någon annan hindra dig. Och vet du vad, det finns inget bättre än när ett ställe som gör osmaklig och för dyr mat ändrar sig. Vem vet, det kanske Maguro gör?

Anonym sa...

Hej och tack för en bra och kul site. Här har man fått många bra tips. Jag tycker dock att Maguro är värt ett besök till! Varmrätterna brukar inte alls vara så dåliga och vill man ha lunchsushi finns det inte många bättre alternativ.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv