måndag, november 23, 2009

Brogatan: Grillad Entrecote med dijonsås

Betyg: 11 av 12 är ense om betyget

Vi har varit nykära länge nu, men idag efter en underbar sommar och höst tillsammans så kom så första sprickan. Vi var oense om betyget och diskussionen var 11:a eller 12:a. Vi har aldrig varit oense tidigare och detta oroar oss alla. Vi har ju haft det så fint ihop med skratt och spontana kramar varje dag...
I vilket fall som helst så känner man sig alltid välkommen till Brogatan för att ta del av deras fantastiska lunch. Vi vågar skriva fantastiska lunch, för vi har aldrig varit missnöjda med Brogatan och kommer nog aldrig att bli det heller.

Entrecoten var en väldigt bra entrecote. Perfekt tillagad med en underbar "somrig" sotsmak. Sen, hur beskriver man ett kötts mörhet med ord när den är perfekt? Köttet gick sen hand i hand med den väldigt behagligt kryddade dijonsåsen. Ibland kan en sådan sås bli för stark, men denna var helt perfekt.
Och nu, detaljen som gjorde att betyget gled ner till en 11,5:a. Pommesen. Den kunde ha legat i den varma oljan en liten stund till. Den fick aldrig chansen att få lite färg, krispig yta och de knapriga ändarna.

Nu är klockan snart 14:00, det vankas fika och vi är nykära igen...


Pris: 85 kroner eller 85 riks.


1 kommentarer:

P. sa...

Sommrigt?!?

Vad trevligt att brogatan har öppnat igen.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv