tisdag, november 03, 2009

Grenn Lion Inn: Bakad lax med cruditè på fänkål, buljong, potatis och citronkräm.


Betyg: 11 av 12 nöjda kunder är och förblir 11 av 12 nöjda kunder...

Vi har tidigare varit på Green Lion Inn två gånger. Nästan nyöppnat, mittemellan och nu då. Det som följer dessa besök som en röd tråd är, personalens vänlighet, förvirringen vid salladsbordet, den bra maten och antalet besökare. Besökarna har ökat från några få, till halvfullt, till idag, knökat. Detta är väldigt roligt att se, för ett ställe som hela tiden sänder ut fin mat från köket förtjänar att vara fullsatt. Green Lion Inn ska vara fullsatt!

Sist här åt vi en kycklingrätt som var full av ingredienser och färg, idag är det tillbaka till basic med få ingredienser och mindre färg. Men om smaken är översatt till en färgpalett så är detta en färgsprakande rätt. Ah, vilken lunchresa. Potatisen smakar tidig junimånad, laxen smakar jag fångade den för en kvart sen, citronkrämen smakar havsbris. Brödet som serveras till salladen måste också det nämnas. Nybakat, varmt, knäckebrödssmakande, helt underbart!
Och kaffet, vilket filterkaffe det är...

Pris: 85:- inklusive sallad, bröd, läsk och kaffe.

Rikskuponger: Tar Green Lion Inn gärna emot.

2 kommentarer:

Magnus sa...

Kanongott käk men varför djupa tallrikar till allt? Känns otroligt opraktiskt.

anders sa...

Bra sajt!
Vore grymt med en karta så man kunde se vilka av era recencerade lunchställen som ligger på gångavstånd från där man jobbar.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv