måndag, juni 07, 2010

Brogatan: Bakad lax med potatis, primörer och hollandaissåsBetyg: 12 av 12 regniga junidagar

Jo så var vi tillbaka på vårt favorit måndagsställe. Idag bjöds det inte bara på den återkommande entrecoten utan även lax. Och vilken lax det var! En rejäl bit lax med väldigt goda primörer vid sidan av. hollandaissåsen var tung och smakrik precis som den ska vara.

Inget att klaga på idag alltså, en klar 12!

Pris: 85kr eller rikskuponger

Brogatan
Brogatan 12

4 kommentarer:

Anonym sa...

Börjar bli lite tjatigt nu eller?

Lunch i Malmö sa...

Prova laxen nästa gång och avgör själv, svårt att tröttna som besökare...Men visst, det har blivit några gånger på Brogatan.

Sarah sa...

Har inget med Brogatan att göra men ni har ju varit på Lotus såg jag. Fanns det några vegetariska alternativ på buffen? Funderar att gå dit men det är inte speciellt kul om det inte finns nått för mig.

Anonym sa...

Varje gång jag varit på Brogatan har jag blivit besviken- totalt överskattat och tredje och sista gången jag var där kan jag säga.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv