fredag, juni 18, 2010

Stereo: Quiche på rödbetor och getost med en kålsalladBetyg: 8 av 12 

Stereo har öppnat nere i Dockan och det första som slår oss när vi kommer in i lokalen är att det inte alls ser ut som vad deras hemsida ger intryck av. Hemsidan känns lite härligt bohemiskt såsom ett möllanfik medan lokalen är lite mer modernt inredd.

Dagens rätt är ny för oss men den fungerar bra. Goda smaker och en lagom portion men inget speciellt som står ut. Servicen kändes kanske lite åt det snofsigare hållet men annars bra.

Pris: 85:- eller 85 rikskuponger

Stereo
Dockplatsen 16

6 kommentarer:

Anonym sa...

har dem någon hemsida?

Anonym sa...

www.stereomalmo.se

hemligt sa...

Den där såsen i mitten vill jag nog inte säga vad den liknar... hoppas maten smakade iaf, den fick ju trots allt ett ganska så fint betyg!

Anonym sa...

Rekomenderar inte denna restaurang. Det tog 40 minuter att få lunchen på bordet. Maten smakade ok men portionerna var väldigt små. Ingen av oss i sällskapet blev mätta. Personalen inte speciellt trevliga, verkade inte vilja ha matgäster. Kommer inte äta här igen.

Anonym sa...

God mat men VÄLDIGT små portioner. Ingen i sällskapet blev mätt på Cesar sallad...
Såg att det stod att man kunde äta brunch där på helgenrna, men hittade inte nåt om det på webbsidan.

Anonym sa...

Äter lunch här flera gånnger i veckan och sen de bytte köksmästare är maten superb. Maten är klart bästa lunchen i Malmö med omnejd. Alltid trevligt bemötande och glada servitörer. Blir alltid mer än mätt och nöjd och tar med mig affärskontakter hit på businesslunch.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv