torsdag, juni 10, 2010

Malmö Golfrestaurang: Hjort gånger två, choklad och spetskål
Betyg: 7 av 12 golfrövarhistorier

Malmö Golfrestaurang brukar ligga stabilt på kring nio i betyg. Idag gjorde de oss besvikna. Rätten låter spännande,  bilden är smickrande, i verkligheten blir potatis, kött och sås lite väl mycket. Chokladsmaken kommer fram lagom men det hade varit kul med något annat. Kål var det ont om. Korven var lyckad men biffen blek.

Pris: 82 Riks-daler eller kuponger


Malmö Golfrestaurang

Segesvängen
212 27 Malmö

11 kommentarer:

Anonym sa...

ja, jag är inte förvånad, har inte riktigt förstått ert lovordande tidigare...men ni kanske haft tur eller jag otur - åt en dansk fläskesteg där för ett tag sedan som var den sämsta jag någonsin ätit....minmal och torr o kanppt ngn sås.....

Thomas sa...

Nu börjar det bli lite väl tjatigt med samma restauranger om och om igen. Att ni ger ställen som Brogatan och Bullen toppbetyg kan man räkna ut med lillfingret. Har själv ätit på dessa ställen utan att bli särskilt imponerad. Undrar varför så många restauranger i Malmö verkar vara livrädda för kryddor.

Lunch i Malmö sa...

@Anonym
Vi har varit där en del och undra om inte du hade otur. Samtidigt är ju alltid smaken som baken...

@Thomas
Vi kan hålla med till en viss del. Vi har ju visserligen testat över 200 ställen och ibland känns det inte som att det är så många kvar. Vi har också ett dilemma i att vi betalar lunchen själva och vill ju helst inte äta för dåligt även om vi gör det ibland för den goda sakens skull.
Har du något ställe du tycker vi skulle testa?
Mvh,
Lunch i Malmö

Thomas sa...

Brogatan: 15 rec.
Bullen: 13 rec.
Ni får naturligtvis äta er lunch var ni vill, men vi har liksom förstått vad ni tycker om dessa hajpade ställen vid det här laget. Nej, jag har inga förslag på lunchställen. Jag lagar mycket bättre mat själv.
Mvh, Thomas

Mini sa...

Vad duktig du verkar Thomas.

Anonym sa...

Thomas...Tycker du att malmö golfrestaurang är ett hajpat ställe?Och om du nu lagar så bra mat..varför gå ut och äta?

Thomas sa...

Jag är jätteduktig. En fin människa som inte sagt att golfrestaurangen är hajpad. Äter inte ute längre eftersom Malmös restauranger håller rätt låg nivå. Men jag är väl bortskämd efter 30 år i Stockholm där man generellt håller betydligt högre standard.

Nils sa...

Thomas: Varför läser du bloggen om du aldrig tänker äta på Malmös restauranger?

Någonstans blev det fel i så fall, eftersom du bättre kunnat använda den tiden till att finslipa dina goda matlagningskunskaper.

Thomas sa...

Jag var otydlig. Jag äter inte lunch ute längre. Men det är svårt att hitta bra restauranger även på kvällstid. Jag blir så glad när jag i en meny läser saker som "Kryddiga lammfärsbiffar" för att sen bli lika besviken igen över de uteblivna kryddorna. Käkade Cevapcici på Westside och det var som att kyssa sin syster.

Anonym sa...

Thomas: skit i westside o gå till de mer hajpade (i din mening) ställena, där äter du mycket bättre.

Lunch i Malmö sa...

Thomas:
Smaken när ju som baken, men när det gäller Westside är vi ju i alla fall överens:
http://lunchimalmo.blogspot.com/search/label/Westside

Det är svårt för oss att förhålla till hur maten är på kvällen eftersom vi inte recenserar den. Och det är ju förstås ännu svårare att förhålla oss till hur din mat smakar.

När det gäller kryddor så ska de vara avvägda enligt vår mening, vi har inte tabasco i våra bruna bönor så att säga.

Vi tycker dock att du skulle börja luncha i Malmö igen. En del av oss lunchar ofta i Sthlm och upplever att lunchen i Malmö håller väldigt hög klass.

Testa exempelvis lunch på The Vision, det hade varit roligt och se vad du tyckte om du gav dem ett försök.

Mvh,
Lunch i Malmö

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv