måndag, oktober 04, 2010

Bollywood: Tandoori och dagens dal med naan


Betyg: 8 av 12 brödfödor

Att äta indiskt kan ibland vara lite väl rejält för en kontorsråtta som endast rör sig till och från transporten på lunchen. Det är lite väl mycket mat även på Bollywood, framförallt när man som vi väljer att ta ett nanbröd till. Men det är inte så smörigt som det annars kan vara på många indiska ställen. Smörigheten uppskattas också, framförallt i linsgrytorna, men med allt ris man får kan det ibland kännas lite för mycket "to much". Kanske skulle man skippa lite ris istället?

Nåväl. Det är bra på Bollywood. Framförallt är det tandoorikyllingen de gör på ett annat sätt. Den smakar rejält friskt av yoghurten och alla sina julkryddor. Den brukar annars många gånger vara torr och ganska smaklös.

Vi brukar vara lite tudelade när det gäller att äta på fängelsetallrikar, men idag fungerade det särdeles dåligt. Kycklingen fick inte tillräcklig plats i sin cell och smög över till salladsbladen. Det ska ju visserligen blandas i magen, men det blir lite väl svårt att äta på det här viset. En vanlig tallrik och en rätt i en skål bredvid så blir salladen nöjd och glad.

Pris: 70 kronor plus 10 kr för naan, Rikskuponger funkar också förstås.

Baltzarsgatan 18

4 kommentarer:

Allan sa...

Visst, intressant. Men var jössenam ligger Bollywood??

Thomas sa...

Baltzarsgatan 18. Kolla tidigare tester så finner man det man söker.

Anonym sa...

Känslan dras ner med dessa fängelsebrickor! Upp med allt på bananblad istället :)

Sarah sa...

Äh, man ska inte klaga på att man får mycket mat! Bättre lämna lite än att gå hungrig därifrån säger jag. Förresten är deras mat så god så man kan äta och äta och....

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv