onsdag, oktober 20, 2010

Njutbar: Toast med salamiBetyg: 6 av 12 lunchköar

Yes, caféveckans dag nummer tre!


En kafévecka räcker inte! Vi får nog köra ett halvår. Det finns många kaféer att besöka och många man inte riktigt vill besöka...
Dagens val som fick besök av oss har haft oss som besökare och sökare förr. Här lockas det med stora bistrotallrikar (sådana överdrivet stora och djupa som utstrålar välgång och lycka), icke strimlad isbergssallad, utan stor bladsallad och svullen matvete att doppa i "spännande" dressingar.
Allt som kommer ut från köket till längtande stammisar ser bra och gott ut. Det råder heller ingen tvekan om att maten är uppskattat av gästerna. Det mmmhas, nickas och tummas upp.

Men under vår tid i lokalen så kommer det bara ut en macka från köket och det är den ni ser på bilden. Vad är ert första intryck? Vårt var i all fall "oj, vilken kontrast till salladstallrikarna!" Den varma mackan ligger ensam och rädd på en liten kall tallrik. Redan här känns det en gnutta fel. Mackan kunde ha serverats på en större tallrik med lite sallad vid sidan. Kanske ett par droppar vinägrett när man ändå är igång.
Mackan är god i smaken, men kan inte leva upp till priset. Brödet är i oljigaste laget och med innehållet så blir allt lite väl kladdigt.  I detta läge kan man inte låta bli att jämföra med gårdagens macka på St. Knut. Den var en helt annan macka, men dock en som kommer att locka oss oftare än denna. 55:- kronor är lite i saftigaste laget.

Pris: 55 kr, tar rikskuponger

2 kommentarer:

Allan sa...

Och var ligger detta, halvt njutbara, ställe?

Alltså, jag uppskattar bloggen, verkligen, men man bör ju få reda på adressen!

Anonym sa...

Njutbar ligger på stora nygatan.
http://njutbar.se/kontakta-oss/

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv