måndag, mars 28, 2011

Gubbens gatukök: Oxgryta med ris


Betyg: 9 av 12 återseenden

Zorbas och Plakas före detta ägare har öppnat nytt och den lilla grillkiosken på Krusegatan lever upp igen. Då tidigare koncept: hamburgare och sedan wokat har fallerat så vet vi inte riktigt hur det kommer att gå för den nyblivna 80-åringen som renoverat under flera månader. Men vi kan säga att vi känner igen hans grekiska smaker och vi gillade det vi testade. Framförallt i förhållande till priset. Än så länge är det bara hämtmat, det finns ingenstans att sitta, men det kommer kanske en liten uteservering när vårsolen blir starkare.

Vi äter gärna det här fler gånger.

Pris: 49 kronor eller Rikskuponger inklusive läsk och en liten sallad


Krusegatan, Malmö

4 kommentarer:

ka313 sa...

Ni som är glada i god mat på gatan: säger det för 3e gången på 1 år... Scheelegatan, mittemot Abdos, bredvid West Chark ligger WEST GRILL. Bästa cevapcicin i stan - 40 kr PURE PLEASURE.

Ser framemot det ultimata testet

Lunch i Malmö sa...

Hej ka313!
Vi har inte recenserat den, men dock ätit den. Vi får göra om det så den kommer med på bloggen. En köttig upplevelse minsann.
//Lunch i Malmö

ka313 sa...

hej LIM!

en sten lättade från mitt hjärta. märkligt tänkte jag att ni inte varit där men nu så... Leveranssäkerheten är hög, spara er till en solig vårdag och sätt er på bänken utanför

tack för bra läsning

Anonym sa...

betalar dom non skat i huvedtaget äller

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv