torsdag, maj 19, 2011

Potala Asian Restaurant: BufféBetyg: 8 av 12 letande resturanger i industriområden

Rose Garden Supreme får se upp. En konkurrent har dykt upp. Ute i industriområdet vid Kirseberg har en stor restaurang med samma tema öppnat. En stor buffé på över 45 rätter med kinesiskt,thai, sushi, husmanskost? mm. Blandingen är stor och det finns något tilltalande med ett så stort utbud. Som vanligt är det svårt att hålla samma kvalité då och för den vitpepparkänsliga så var lite svårt ibland.

Lokalen känns rogivande tyst med väl dämpande tyger, bryter av med hur industrilokalskänslan är utanför. Betyget blir mittemellan, inget ställe att hänga på varje dag men ibland så känns det rätt. Väl värt ett besök för sina 79 kronor.

Betyg:  79 riksdaler eller rikskuponger

Potala Asian Restaurant 
Höjdrodergatan 25

11 kommentarer:

Anonym sa...

Cross kitchen a´la Indiskt trafik kaos.

Anonym sa...

Kom till Polata vi gör kaoz med maten...

Anonym sa...

Jag blev sjukt besviken när jag besökte Polata. Visst, maten var god relativt till priset och visst fanns det, rent tekniskt mycket att välja på, men under hela vår tid i restauangen fylldes det inte på med bröd en enda gång trots att där endast var två små torra skalkar kvar, sushiplåtarna var ständigt tomma förutom de vegetariska osv. Tallrikarna gav vi upp med att vänta på och grävde fram i hyllorna under serveringsbordet själva.. Nu var vi där kvällstid så jag vet inte om det kan ha varit orsaken men ändå dålig stil?

Anonym sa...

Skamligt att inte veta att restaurangen heter Potala och inte Polata. Stava rätt på restaurangerna ni besöker tack.

Lunch i Malmö sa...

Ja, det var en skam. Det är nu rättat.

Anonym sa...

Jag och en vän till mig blev matförgiftade där i lördags efter ha ätit deras buffé!
Efter 3 dygn på toa mår jag nu bättre men min vän är fortfarande jättedålig.
VARNING! ÄT INTE HÄR!

Anonym sa...

Vi var ett sällskap på 5 st där i lördags 13/10, 4 st blev matförgiftade. Till anonym här ovan anmäl det på nätet, sök på malmö stad.

Anonym sa...

Har ätit där massor av gånger utan att bli sjuk.

Anonym sa...

Har ätit där en massa gånger utan att bli sjuk. Kan ju ha varit EN dålig bit du/ni fått som i sin tur kommer från en leverantör som där har missat något?!. Matförgiftad kan du bli varsom i världen och på alla restauranger (till och med maten du lagar hemma!)

Anonym sa...

En kanon restaurang, har ätit där många gånger, och tänker fortsätta med det. Har även rekomederat flera andra att åka dit.

Anonym sa...

BRA MAT TILL BRA PRIS, MAN FÅR MER ÄN MAN BETALAT FÖR, INGEN OTROLIG MATUPPLEVELSE, MEN HELT OK, FÖR EN BILLIG PENG

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger