onsdag, maj 11, 2011

Hamn & Peppar: Kålpuddning med cognaclingon



























Betyg: 9 av 12 pressade gurkor

Husmanskost är trendigt, fast tydligen endast om trendiga personer lagar den. Hur nu det går ihop får ni fråga någon annan men på Hamn och Pepper bryr man sig nog varken om trender eller denna recension. Man kör på sitt koncept. Vällagad husmanskost uppslevat ganska slarvig på tallrik. De verkar dock lämna få besvikna, i dag hade de även piffat lingonen med cognac och det funkade riktigt bra till rätten. Maten ser inte så snyggt ut men det smakar desto bättre och det är ju det som är det viktiga även fast det inte hade skadat med lite mer omsorg vid uppläggningen.

Pris: 70 kr, tar riks

Hamn & Peppar
Kinagatan 7
MALMÖ

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hamn och PAPPER är ett bättre namn på restaurangen, mest med tanke på att anrättningen ser ut som det som kommer ut efter bearbetning om ni förstår vad jag menar.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Lunch i Malmö

Testade Restauranger