onsdag, februari 08, 2012

Bollgrillen: Pastasallad med grillad kycklingfiléBetyg: 12 av 12 sfäriska ögonblick

Man kan tycka vad man vill av namnet Bollgrillen och att det faktiskt är en grillkiosk, men bättre sallad för detta pris får man verkligen leta efter. Vi har testat en och annan i Malmö och vi har inte hittat någon.

Du kan välja lite olika innehåll iden men standard är deras hemgjorda pasta, mozarella, fetast, oliver, granatäpple, ruccola, grillad aubergine, zucchini, soltorkade tomater, grillad kycklingfilé, hemgjord röd eller grön pesto och hembakat bröd. Helt klockren!

Nu skulle vi gärna skriva: When in Malmö, dont miss Bollgrillen. Men det enda problemet är att fler och fler börjar hitta hit så numera kan det vara kö eller till och med slut, så glöm Bollgrillen och låt oss ha det för oss själva!

Pris: 60 kronor eller rikskuponger 

2 kommentarer:

Anonym sa...

OBS! Kycklingfilén i salladen från Boll kommer Thailand (fryst och färdigstekt). 100 % av kycklingen i Thailand har campylobacter. Bra om ni kunde kolla upp detta och försöka påverka restaurangerna att ha ursprungsmärkning på allt kött. Med vänlig hälsning från en före detta kund hos Boll.

Anonym sa...

God mat, men se upp - de stänger lite när de känner för det och det finns ingen som helst anledning att tro att det är öppet bara för att öppettiderna säger det. Har slutat handla där pga att det är en liten omväg, och det är inte värt det om man inte vet om det är öppet eller stängt.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger