torsdag, juli 02, 2009

Barista: Grillad halloumimacka med kaffe

Betyg: 3 av 12 sommarjobbare

Idag var vi på Entré och bestämde oss för att prova kafékedjan Barista. De har både kall och varm mat på menyn men vi fastnade för den grillade halloumimackan.

Nu kommer vi till en märklig sak... I detta luncherbjudande ingick en varm dryck (dvs kaffe, espresso osv) vilket är väldigt märkligt för man vill väl dricka något kallt till lunchen, eller? Vad som var ännu märkligare var att det inte gick att ta en islatté eftersom den inte är varm... sjukt. Servicen var sådär, personalen verkade mer intresserad av att surfa på deras laptop än att titta en i ögonen när man fick sin kaffe, tråkigt.

Nu till maten! Det här är standard tråkig kafékedjemat, gillar du Espresso House så kommer du gilla Barista. Mackan smakade inte mycket men den var ätbar. Det är alltså dyr fantasilös mat med väldigt lite kärlek bakom tyvärr.

Pris: 69kr

Barista
Entré Malmö

4 kommentarer:

sara sa...

MEN barista serverar Rättvisemärkt kaffe och det kan väl kanske ge en extrapoäng eller så?

Lunch i Malmö sa...

Jo sant men inte en hel poäng, en halv kanske!

Anonym sa...

Jag har en fråga: vad förväntar ni er av ett café med inrikning på kaffe? När ni recencerar ett café med inrikning på kaffet (som barista) borde ni recencera kaffet, inte maten. Man går till en restaurang om man vill ha en schysst lunch/middag. Ska ni börja recencera biscotin på Nesta oxå eller??

Lunch i Malmö sa...

Du har helt klart en poäng - men Barista har faktiskt ett luncherbjudande och det var detta vi testade. Då måste vi jämföra det med andra luncher. Går vi dit efter jobbet, ja då är det äpplen och päron i jämförelse.

Om du söker lite på bloggen så ser du att vi har testat lite andra kaféers luncherbjudanden också.

...det verkar dock som att biscottiimalmo.se är ledigt, kör i vind!

Er Lunch i Malmö

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv