torsdag, juli 16, 2009

Rose Garden Supreme: Buffé


Betyg 8 av 12 I beg your pardon, I never promised you a R... G.....

Vi har hört mycket gott om Rose Garden, det enda negativa var tydligen att man äter för mycket. Snacka om i-landsproblematik. Det första man möts av är mycket trevlig personal i vackra klänningar. Det känns stort, rent och fint. Vi betalade våra 89 rikskuponger och trevade oss fram till buffén. Allt såg fräscht ut och det som skulle vara varmt var varmt och det som skulle vara kallt var kallt. Man kan dock inte hjälpa att vara lite skeptisk. För det första är det en buffé, för det andra är det en asiatisk buffé. Här får alltså Thailand, Kina, Vietnam och Japan kämpa på samma tallrik och det är inte ofta sushi går ihop med grön curry und so weiter...Dock kan man möjligtvis dra paralleler med vårt julbord och då är det inte så många som klagar. Kanske en rutinsak således.

Hade de begränsat urvalet vore det nog än mer lyckat. Vi önskar även lite fler vegetariska alternativ som faktiskt smakar någonting mer än soja. Vissa rätter var dock alldeles utsökta, speciellt de kinesiska kötträtterna. Det är för de rätterna man kommer hit igen för. Eller för att ha all-you-can-eat sushi tävling...vilket som.

Pris: 89 kr

Rose Garden Supreme
Stora Nygatan 59
211 37 Malmö

36 kommentarer:

mille sa...

Vart ligger detta ställe?

Lunch i Malmö sa...

Nu har vi lagt till adressen!

J. sa...

Kvällsbuffen är än finare, då har dom mongolian bbq också.

Anonym sa...

Skit va ni suger, inget öppettider eller telefonnummer där man kan nå.

Lunch i Malmö sa...

Vi ska bli bättre på mer info. Lunch i Malmö 2.1 är på gång...

Om Rose Garden hittar vi inte mer info än ett mobiltelefon. Vi är inte säkra på att du kommer rätt med det nummret men pröva sök "Rose Garden Restaurang Malmö" på en tjänst som heter Google. Där kan man nämligen söka själv efter olika saker :)

the Staff sa...

"Rose Garden Supreme"
Stora Nygatan 59
211 37 Malmö
Tel. 040 121268

Öppet:
Må-Fre. 11:30-15:00
Må-Tors. 17:30-22:00
Fre. 17:30-23:00
Lör. 12:00-23:00
Sön. 12:00-21:00

Eurika sa...

Tycker inte alls att det är ett rättvist betyg. Man måste ju inte ta sushin tillsammans med de rinniga grytorna lika väl som att man inte måste äta köttbullarna tillsammans med sillen på julbordet.

Det är ju en buffé man aldrig tröttnar på för man kan ta något nytt varje gång.

Anonym sa...

Shit vilken buffe!!
det fanns nåt till alla... tycker doc det kunde va lite mer vegetraiskt men för oss som äter kött och fisk finns inget att klaga på.
Fint rent ställe med urtrevlig personal.
Har rekomenderart detta till alla mina vänner o de som varit där är impade :)

fantast sa...

fantastiskt ställe.. det bästa jag har varit på och godaste.. längtar dit igen! guldstjälrna

Restaurangportal sa...

Kan bara hålla med att deras lunchbuffe är riktigt fantastisk.

Anonym sa...

Jag älskar den restaurangen, vilken mat!!!!!!, du blir mätt bara du tittar på buffen mmmmm. Rekomenderar skarpt

Stina sa...

Har aldrig blivit så dåligt bemött som på denna restaurang! Synd för deras sushi är fantastisk till en billig peng, men jesus vad personalen suger!

Emmi sa...

Det bästa maten i Malmö!!Skulle äta där varje dag!!:-)

Anonym sa...

Är det någon som vet vad buffen kostar på kvällen??

Anonym sa...

Kvällen är det 199 kronor men då ingår INTE dryck . .
Dock har dom ju mongolian BBQ då och mjukglassmaskinen är på :)

Anonym sa...

Har ätit där nästan 100 gånger den senaste månaden . . SÅ GOTT!!!!

Personalen kan vara både underbar och kass. Under lunchtid är dom väldigt stressade, det är ju oftast fullt hus! Det är ingen bra ursäkt, jag vet, men de är ju människor?
Men på kvällen är deras bemötande bättre. Men har jag haft några frågor eller problem har de alltid kunnat hjälpa :)

Anonym sa...

FÖRSTÅR INTE VARFÖR ALLA MÄNNISKOR KLAGAR här finns INGET och jag menar inget ATT KLAGA PÅ allt är bara helt underbart gott och en underbar personal kom igen alla klago BARN sluta :( ha ett liv för f....TUMMUN UPP FÖR ROSE GARDEN

Anonym sa...

Det är för mycket stjärtgräs i rätterna, jag tycker inte alls om detta.

Anonym sa...

239 kr för kvällsbuffen

Anonym sa...

Har ätit kvällsbuffe hos dem varje månad under ett år och de har höjt priset FYRA gånger!! Senast kostar det 239 kr. Jag har inte ätit hos dem sen senaste prishöjningen!

Anonym sa...

Restaurangen är fin , maten är inget att klaga på. MEN personalens uppförande och den ständiga prishöjningen SKRÄMMER bort kunder!!! Känner många som har ätit där och de går inte dit igen!

Anonym sa...

Kvällsbuffén kostar 229 kr

C sa...

Ni som klagar på personalen måste vara undantatg. Har ätit där VÄLDIGT många gånger, både lunch och kväll. De är otroligt trevliga och artiga. Maten är fantastisk!

Anonym sa...

Aldrig att jag går dit igen! Visst är det gott, men blev helt paff av att de höjt priserna sen sist och kostar numera 239kr, helt sjukt asså...

Anonym sa...

Var precis och åt buffén! Vilken chock jag fick av prishöjningen!! Har ätit här ett tag och klart man inte tänker på att fråga efter priset och även om dem höjt så är 229 absolut överpris.. I det priset skulle läsken iallafall ingå, eller har jag fel??

Helen sa...

Personalen är alltid så vänliga och trevliga....maten helt fantastiskt god. Vi och våra 4 barn brukar gå dit och de älskar detta stället. Även de går dit själv ibland. många +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
till denna restaurang// Helen

Anonym sa...

Proffsig personal, välsigt trevliga, snabba och klädda i asiatiska kläder, jättesöta är dem ;)
229 är verkligen ett överkomligt pris för maten man får. Jag förstår inte hur de skulle kunna ta mindre för maten med tanke på kvalitén! Så ni som klagar på det får väl gå på någon sketen budgetbuffé istället, för det är det man får för mindre pengar. Detta ställe är VÄRT pengarna man betalar.
Finns sushi, asiatiskt, anka, ribs, lax, utsökta woker och soppor och för att inte tala om det mongoliska där man själv väljer råa nudlar, grönsaker, kött och sås som tillagas åt dig på plats av kockar.
Dessutom är det efterätt med mjukglass, friterade frukter, färska frukter. Och man får ta så mycket man vill av allt.
Dessutom är det den absolut godaste buffen jag vart på. Det är inte bara att det är bra för att man kan ta så mycket man vill, själva rätterna är jättegoda, verkligen. Till och med frityren var jättegod, jag tycker det brukar smaka ganska lika på alla andra restauranger annars, visste inte att den kunde bli godare.

Alla som klagar på priser är orättvisa och gillar att klaga, eller har inte råd att lägga lite extra för mat som är uuutsökt istället för ätbar.

Anonym sa...

jag åt lunchen där.. åt sushi.. men asså jag tyckte att sushin smakade som det hade legat där en dag för mkt .. annars var allt annat gott..

Anonym sa...

måste man boka om man vill ditt och äta en lördag kväll? och vad är priset på kvällen?

Anonym sa...

Var går åldersgränsen för priserna när det gäller vuxna eller barn ? Vill gärna ha svar väldigt snart ska äta där idag med mina barn så..

Anonym sa...

Åt kvällsbuffén där igår! 229 kr, sicket överpris! Men bemötandet vi fick var än värre! Tydligen hade de två bokningar i samma namn o det suckades o stönades hur hon skulle komma på var vi kunde sitta! Hon fick oss att känna oss skyldiga till att de inte hade koll på sina bokningar! När vi sedan skulle betala var det samma visa igen! Samma tjej tyckte vi var jättejobbiga som ville betala var för sig! Tyck det gärna men visa det inte! Nä, ta dina surt förvärvade pengar och gå till Krua Thai på Möllan istället!

Anonym sa...

Kom med mina tvillingar för att äta lunch och fick då reda på att de skulle betala vuxenpris trots att de bara är tio år bara för att de är långa . För några månader sedan fick de betala barnpris. Denna gången betalade vi för vi var ett större sällskap som skulle äta men jag tycker att det är dålig stil. . . .ta betalt för längden inte åldern

Anonym sa...

Okej mat... bra att man kan få allt möjligt. MEN!

Vill man ha:
Friterad kyckling - då tar man shang hai på värnhem.

Vill man ha peking kyckling eller szechuan kyckling, då tar man Sun li Garden

Vill man ha peking anka tar man Lemongrass

... Så visst ok.

Anonym sa...

Håller med ang. att personalen inte verkar vara överens om hur man tar betalt för barnen. Barnpris på kväll är 109 kr men min dotter betalade 59 kr efter det att vi påtalat att hon inte ätit av maten, men pga av att hon tagit mat från min tallrik och råkat stoppa i munnen så betraktade personalen som att hon faktiskt ätit. Man kan tycka vad man vill om det men då vi varit ute på andra ställen i Malmö så har reglerna varit tydliga med vad som gällt, observera att min dotter är 1 år..maten är inte anpassad för mindra barn, vilket dom borde annonsera vid entren, då dom hävdar sig vara barnvänliga. Priser borde stå fullt synliga för gäster som kommer för att äta. Personalen verkar inte vara ense om vilka tider som gäller för dag och kvällsbuffe. Jag har också varit på Rose Garden vid ett antal tillfällen MEN jag har aldrig blivit så besviken som denna gång, servitrisen som vi fick var otrevlig, inte serviceinriktad, super stressad trots knappt halvfylld restaurang. Hon var mer intresserad av att stå och hångla med sin pojkvän innanför entredörrarna än att ägna sig åt sitt jobb, samt så hade pojkvännen en tänd cigarett i handen, jag trodde att rökning var förbjuden på restauranger?? Folk kan tycka att detta är småaktigt MEN man betalar ju inte bara för maten utan för upplevelsen! Dessutom hade dom matleverans kl 17 på en Lördag, HALLÅ? Människor bokar bord för en trevligt bit mat ute..och här kommer stora vagnar med matleverans körande genom hela restaurangen, samt att maten inte var täckt!! Man kunde se exakt allt som levererades..usch! Efter att ha pratat med andra inom restaurangbranschen så är detta, enligt dom, oacceptabelt..INGET att rekommendera för barnfamiljer! Rose Garden är ett lunchställe, snabbt in och snabbt ut, vilket verkar vara önskemålet från personalen också, som inte tvekar med att hetsa gäster till att äta snabbare. Jag visste inte att måltiden är tidsbegränsad, men OM det nu är så, pga. efterfrågan, så ska detta också framgå i resturangen på något vis. På andra restauranger meddelas detta om dom vid tillfället är fullbokade. Det hade kanske inte skadat att lägga överpriset för maten på utbildning för sin personal..

Anonym sa...

Va och åt en lördag eftermiddag och personalen var jätte otrevliga och där var många tomma fat så kalla det för buffe var lite att ta i och råga på allt fick vi betala för vår dotter som är ett år som fick smacka lite från vår talrik.

Anonym sa...

Kolla hemsidan då blindstyre

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv