onsdag, juli 01, 2009

Victors: Sejfilé med citronmajonäs


Betyg: 8 av 12 Harry kuverts, nä, Harriequwerts, nä, Harri qwerty, nä.

In i bilen, fickparkera bilen, kolla menyn, beställ vid baren, betala, tag bröd, sätt dig, bre smör på det goda brödet, se dig omkring, njut av maten, in i bilen och kör mot kontoret. Så ser en lunch på Victors lite förenklat ut, men den förtjänar mer text än så.

Kombinationen av råvaror som ligger på tallriken är bra. Dessutom så är det väldigt fina råvaror, var och en av dom smakar väldigt mycket.
Potatisen och sejen jobbar bra ihop, kaprisen jobbar fint med citronmajonäsen och tillsammans med haricot vertsen blir det riktigt smakligt.

Denna rätt smakar bra, riktigt bra, men tyvärr så är allt på tallriken kallare än vad det är ute på lillatorg. Det drar ner betyget en aning, men inte mycket, då det säkert hade varit enkelt att få det åtgärdat av någon som jobbar på denna trevliga uteservering.

Ett annat litet minus är att portionerna är av lite varierad storlek. Den som fick den lilla kunde dock bli av med hungerkänslan med hjälp av det väldigt goda brödet.

Pris: 85:-

Lilla torg 1
211 34 Malmö

2 kommentarer:

Andrea sa...

Jag fick popcorn på mina pilgrimsmusslor (som såg ut som fiskbullar) på Victors, sprinklat över var hackade bitar av vad jag tror var bergamot eller någon annan "annorlunda" citrusfrukt. Rekommenderas INTE iallafall. Citrushacket smakade rakvatten, skarpt som f-n, musslan såg som sagt ut som en fiskbulle, och popcornen ska vi inte ens tala om...jesus alltså.

Lunch i Malmö sa...

Hehe! Heltokigt verkligen. De två luncherna vi har recenserat hos dem har varit lite mer standard. Dessutom har de varit väldigt lika till utseendet, men ganska olika i smaken.
/Lunch i Malmö

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv