måndag, september 28, 2009

Lundavägens Grill: Dagens bufféBetyg: 10 av 12 extrafickor för ca 15 pennor

Knegarställevecka:
Så var det dags för Lunch i Malmö att pröva vingarna på knegarställen.
Vad som är ett knegarställe är ganska svårdefinierat. Det är som att fråga sig vad en bra poplåt innehåller, man vet det när man hör det. Likaså vet man att man är på ett knegarställe när man är där. Ofta innehållandes mestadels män, matbrickor och dålig inredning. Men framför allt är maten utan krusiduller.

Som idag då vi för första gången satte våra fötter på Lundavägens Grill (Ligger inte på Lundavägen längre). Första intrycket spädde på alla våra fördomar om knegarställen, män i blåställ till höger och vänster. Men när vi kom till maten märktes det direkt att detta stället är speciellt. Här satsar de på vällagad mat från grunden. Det bjöds på en buffé med levergryta, två olika sorters pasta, soppa, kyckling i curry, salladsbord, samt cevapcici med tzatziki. Framför allt cevapcicin samt kyckling i curry var fantastiska. Hit kommer vi igen, snart. Då ska vi även ta en närmare titt på konsten på väggarna, otroligt fula verk.

Pris: 65 kr, tar rikskuponger men inte kort!

Lundavägens Grill
Flintrännegatan 21
211 24 Malmö

2 kommentarer:

dennisMat sa...

Det är en viss charm med knegarställen....

Pelle sa...

Vet inte om det är ett riktigt knegarställe men Stadshuset. Det är ju fyllt av kommunalare å det är ju lite knegar över dom =)

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv