onsdag, september 09, 2009

Pizza & Spagetti House No 1: Funghi

Betyg: 7 av 12 Iphones

Pizzavecka dag 3

Dag 3 i pizzaveckan och vi har redan tröttnat på pizza, men vi ska såklart offra oss för alla er där ute och äta pizza 2 dagar till denna vecka. Idag besökte vi Pizzeria No 1 efter att många har tipsat om det och vi blev inte besvikna.

Pizzabottnen var jättegod och toppingen helt ok, allt som allt en ganska standard pizza fast med lite mer omtanke bakom tilllagningen. Så om man är runt Gustaf Adolfs torg och är sugen på Pizza så är detta ett ganska säkert kort.

Pris: 65kr (burkläsk ingick)

Pizza & Spagetti House No 1

L. Nyg. 11

040-611 33 31

3 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Ibland ser det ritkigt gott ut med pizza :)

ryskroulette sa...

Själv fick jag inget bra intryck av pizzan jag åt där för ett tag sedan. Osten smakade och luktade inte helt fräscht så det blev att lämna större delen av pizzan! Då går man mycket hellre till vespa eller spot!

Anonym sa...

Min fru och jag beställde pasta vid lunch i dag och en barnpizza till vår son som är tre. Min son blev jätteglad när pizzan kom och var ivrig att få äta men han fick vänta eftersom den var jättevarm. När den svalnat så åt han bara lite, sedan ville han inte ha mer. Frugan smakade då och förstod varför han inte ville äta, den var nämligen salt som attans. Vår pasta var en klar besvikelse. Jag fick inte den pasta som jag hade beställt och den var helt smaklös. Min fru beställde jätteräkor, men de räkor sm var i pastasåsen var stora som tångräkor ungefär. Jag har ätit här tidigare och då var det helt ok. Denna gången blev vi jättebesvikna. Vi kommer aldrig att äta här mer eller rekommendera stället för någon.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv