fredag, december 04, 2009

Bullen: Halv grillad kyckling med pressgurka, gelé och gräddsås


Betyg: 12 av 12 bord är bokade...

Kanske kan tyckas lite onödigt att skriva om denna kycklingrätt på Bullen igen, men den förtjänar verkligen att ligga överst på bloggen under helgen!
Smakerna är något utöver det vanliga när det kommer till kyckling. Vi tar en tugga, vi tittar på varandra, nickar, tar en tugga till sen frågan, "Hur i helvete får dom till det?" Ursäkta språket, men detta är obegripligt. Från det yttersta, hela vägen in till benet smakar denna kyckling bra, bättre, bäst! Potatisen är "bara" stekt potatis, men vi har nämnt Bullens potatis tidigare. Perfekt!

Nu vill man bara behålla smaken för vem vet när man äter så god kyckling igen, jo, nästa gång Bullen serverar den.

Ha en skön helg gott folk!

Pris: 77:- eller 77riksisar inklusive lingondricka eller vatten eller lättöl eller ett glas mjölk. Det bjuds även på en liten sallad innan.

5 kommentarer:

M sa...

aaan att jag missade den!!!!! Efter allt ert snacka om bullens kyckling så är jag helt sjuuukt sugen på att testa den.. Jag får fortsätta hålla ögonen öppna!!!

Anonym sa...

den smakade ju skolmat! förstår inte alls er fascination för denna rätt.

Lunch i Malmö sa...

Även om vi inte alls gick i en skola som har den kvaliteten på maten kan vi förstå lite vad du menar. Det är absolut ingen nyskapande rätt.

Den är tvärtom gjord precis som den ska göras. Det är smaker som man känner igen. Men ingen skola vi har gått på har gjort en riktigt gräddsås, eller ens haft riktig potatis.

Det här är rätten för alla som suktar efter vällagad husmanskost!

Anonym sa...

Vi som jobbar på Bullen är mycket stolta över våran lunch.. det är härligt att se att det inte bara är vi som tänker så... håll utkik på www.bullen.nu för att få reda på vackans lunch.

Lunch i Malmö sa...

Keep up the good work!

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv