tisdag, december 01, 2009

Green Lion Inn: Laxpudding med skirat smör och kapris

Betyg: 11 av 12 beefeaters

Vi är verkligen stormförtjusta i denna "engelska" pub och deras husmanskost. Det är minsann deluxekänsla över maten varje gång.

Laxpudding brukar vara för salt, lite för mycket laxsmak och för fettig för vår smak. Men av någon anledning så lyckas Green Lion även med denna rätt.

Egentligen borde vi ge dem en tolva men vi tror att de kan pricka in en rätt ännu bättre.

Det är dock en liten sak dom förundrar oss. De har det konstigaste upplägget vid salllads-, bröd- och läskbordet. För att ta sallad måste du har brödet i handen, för att ta, och öppna din läsk, måste du ha brödet och salladsskålen i handen. Vi har inte sett någon som har lyckats med denna bedriften.

Kaffe på maten: Japp
Rikskuponger: Jupp

Pris: 85 kronor

5 kommentarer:

Anna sa...

Åå va det ser gott ut!

Hanna sa...

Var där och åt lunch idag den 3:e december... Det måste varit en dålig kock eller en fantastisk gammal ko som serverades, vi blev väldigt besvikna!

Lunch i Malmö sa...

Tråkigt att höra. Vi hör hela tiden lovord om Green Lion och vid de tillfällena vi har varit där har det varit kanon. Solen har ju förvisso sina omtalade fläckar, vi får hoppas för deras skull att det rör sig om detta...

Hasse sa...

Jag har precis varit där och ätit idag, jättegott!
Dom bad dessutom om ursäkt för att dom tydligen fått en dålig leverans igår (torsdag). Bra gjort.

Anders Öhman sa...

Jag var där igår också. Den vänliga servisen avrådde från boeuf bourgignonen eftersom köttet var segt. Snyggt hanterat. Idag bjöd de dessutom på tryfflar som plåster på såren.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv