tisdag, december 22, 2009

Brogatan: Köttfärslimpa på vildsvin med rårörda lingon och brysselkålBetyg: 11 av 12 vilda luncher

Det var en sagolik lunch för alla viltälskare idag på Brogatan. Tyvärr för bildens kvalitet satt vi dock i den lite ljusskyggare avdelningen. Men mysigt var det. Maten smakade rikligt, riktigt bra. Lingonen som knappt var sötade gav en mycket frisk smak och limpan, såsen, brysselkålen och gräddsåsen kunde knappast varit bättre.

Brogatan har varit en av 2009 års bästa lunchställen. Vi hoppas att de fortsätter så även under nästa år och att de inte höjer priset. Om de sedan bjuder på kaffe efter maten så har vi inte mycket mer att önska i julklapp.

Och självklart tar de rikskuponger...

Pris: 85 kronor

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm pizza på Spot 12 av 12....märkliga beyg, eller är det gormander klädda i fårakläder?

Daniella - BakeCake sa...

Hej!
God fortsättning på det nya året! Vilken härlig blogg du har, hittade den genom matbloggstoppen och jag kommer definitivt att titta in här fler gånger!

Om du har lust så kanske du kan titta in på min blogg där du kanske hittar något nytt recept? ;)
Du får också jätte gärna lämna en kommentar om vad du tycker om bloggen och gärna ge tips om vad jag kan göra bättre !
Ha det bäst!
Kram Daniella.

Anonym sa...

Hej!
Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunsås” i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.
Om du vill titta på programmet i förväg mejla magdalena.lofstrom@svt.se så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar Magdalena

Lunch i Malmö sa...

Hej Magdalena!
Kul att alla våra bloggläsare bjuds på en förhandsvisning av Landet Brunsås!
//Lunch i Malmö

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv