fredag, augusti 07, 2009

Atmosfär: Sej med nypotatis och rödbetor

Betyg: 12 av 12 businessluncher

Herregud va bra Atmosfär är... Om man nu känner att man kan lägga 95kr på en lunch ibland så ska man gå till Atmosfär för där kommer man inte bli besviken. Allt stämde som vanligt, brödet var gott, servicen var kanon och huvudrätten utsökt och perfekt, man kan inte be om mer än detta.

Atmosfär, we salute you!

Pris: 95kr

Atmosfär
Fersens v. 4
21142 Malmö
040-12 50 77

4 kommentarer:

Tina sa...

Jag har ett annat litet tips om man känner att man har lite slantar över att lägga på en god lunch, Bloom.
Ni lär inte bli besvikna...

Lunch i Malmö sa...

Bloom in the Park kommer absolut att testas. Kanske redan så fort vi alla är tillbaka från semester och sådant. För att fira lite. Men det är dyrt så att man skäms. Tack för tipset!

Anders Öhman sa...

Besökte Atmosfär idag för första gången på lunchen. Ugnsstekt makrill.
Hade ganska höga förväntningar då jag hört mycket gott om lunchen och jag vet att de kan prestera. Henrik Regnér är ju hur duktig som helst.
Dock. Jag blev besviken. Maten var OK, inte mer. Focaccian har serverats på samma sätt i tio år, inget fel men känns lite tråkigt. Den lilla vatenmelonsalladen var utsökt med bara en antydan till smakbrytning av salt och apelsin.
Makrillen var mer än lovligt "tranig" och ingen smaksättning för att försöka komma tillrätta med problemet, saltade så gott jag kunde. Potatisen såg fin ut med sitt släta skal men var lite överkokt och smaklös. Tillbehörssalsan med bland annat kapris, oliv kändes väldigt fet och oljig och oliverna var bittra i smaken. Sen förstår jag inte varför mat som inte är gryta eller soppa ska serveras ur djupa skålar.
Min kollega jublade inte heller över sitt fläsk även om han var mer nöjd än jag.

Jag ska återkomma för detta måste ha varit en dålig dag.

Lunch i Malmö sa...

Det här med djupa tallrikar är förstås ett mode. Det kan vara väldigt snyggt och är kanske lättare för att få till maten på det där halvarrangerade sättet. Men visst vissa rätter är lite mer svårätna i djup tallrik precis som soppa skulle vara på en platt.

Det låter bra att du ändå tänker ge det en chans till. Vi gillade inte SMAK första gången vi var där. De har inte prickat in en 12:a än, men de har spottat upp sig.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv